where do i go from here..

trött som satan, ont i kroppen som satan, stressig som satan, sur som satan, arg som satan, ledsen som satan.
aaee nu börjas det igen!!! godnatt.

dom skrattade och frågade honom; vad ser du hos henne? han svarade; allt det ni inte ser.

fyfan vilken dålig dag.. började med att jag sov lite för länge, därefter glömde jag telefonen hemma,sen en jäkligt seg dag i skolan, sen när jag kommit med tåget hem och ska åka hem så pajjar moppen..! hemma skulla jag steka hamburgare och ha grillkrydda, vad gör jag ? jo häller i hela burken med grillkrydda i stekpannan, skulle värma hamburgarebröden i mikron, men vad gör jag? lägger in hamburgarna i micron och lägger bröden på stekpannan..
säg inte att min stress börjar komma tillbaka.. pallar inte det.
ska försöka att träna innebandy ikväll,wish me luck
old pic

go söndag!

yoo bitch!!
gott det är att bara sitta hemma och softa på söndagar alltså, det är ju det dom är till för! har precis målat om mina naglar, blev lite fransk manikyr denna gången, hoho beutiful. nu ska jag kolla vidare på mina darlingar, MANCHESTER UNITED, helt klart sen hade tänkt att ta en dusch sen och göra ansiktsmask också, allt för att koppla av och få tiden att gå.. sen ska jag lägga mig tidigt idag, det kommer bli en hektisk vecka denna veckan.. menmen, bra att det händer saker iallafall :) ¨
THEY SAY SHE NEEDS TO SLOW DOWN, SHE'S THE BADDEST THING AROUND TOWN!
SHE'S NOTHING YOU CAN COMPARE TO YOUR NEIGHBOURHOOD.
gårdagens outfit.

Lagfest!

tjatjatjatjatja! ja vad hände igår? först kollade jag lite innebandy, eller aa.. satt i sekerteriatet ;) efter det så åkte jag hem till fiona och fixa mig , sedan drog vi och maja på lagfest! redigt gött var det alltså , och redigt kul :) efter det så gick jag fiona maja emma nattis freddan och jessica hem till fiona och hade lite efterparty och åt kräftor!! mums vad jag älskar kräftor , även om hälften hamnade på golvet.. haha!
idag har jag fiffi majs och pemma kollat musikalfilmen, yä vad jag saknar allihopa :(
idag ska jag bara ta det lungt, måla naglarna och pyssla om mig själv lite :) gottit!
jaja pusspuss!

du är där när ingen annan ser mig.

min fredagkväll består utav fredagsmys med mig själv, såå skönt efter en vecka i skolan faktiskt!! skönt att värva ner och slappna av. Saknar bara mina tre bästavänner nu.. uschaa.
Imorgon ska jag sova hur länge som helst!! sedan hämta upp fiffi och ner till innebandy, efter det är det dags för lagfest! ååå så fint, och på söndag ska jag och fiffi ha söndagsmys. Det ser ut som att detta kommer bli en rätt go helg innan man förbereder sig på plugg igen..
Men nu har jag tagit ett beslut och det är att nästa vecka ska jag försöka träna! så gott det bara går.. alla viktiga saker är nämligen nästa vecka, och nu vill jag ingenting annat än att träna..
nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen! ni får ha det helt underbart så hörs vi snart, puss
old pic.
when you feel hapiness, keep it inside you and show everyone else how you do.
when you feel sadness, keep it far far away from you and show everyone else how you do it.
In that way can we fight it, and win it.

hur fan ska detta gå, hur fan ska detta sluta?

yoo, ska strax släcka ut mina ljus som jag tänt och lägga mig i sängen.
Har köpt kräftor med fiona ikväll, som vi skulle haft imorgon kväll.. men blev inte så. så dom får ligga inne i frysen tills vi ska äta dom på söndag iställe! vi tar lite söndagsmys på söndag är det tänkt alltså.
har gått en sväng på stan med emmis med , vi hitta lite softa kläder till skolan. SKÖNT! sen har jag rensat hela min garderob med tröjor, fick en hel hög på golvet, så ni är garderoben lagom full :) Men har byxorna osv kvar att rensa.. men de gör jag en annan dag :) Börjar kvart över 9 imorgon, lite sovmorgon iallafall :) skönt!
puss och sov gott era grisar :*
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, va nyss så tagg på livet.
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, men nu? FML.

hey duuude.

halloj, sitter i skolan nu igen. Enda tiden jag hinner bloggaär typ i skolan när jag har rast.. haha, nä men jag och emma har precis haft möte med elit grejset och tessan johanna maja och emma har lyxen att dom börjar halv 11.. och vi ska sitta här tills dess nu:) kul! Gott att man fått datan iallfall.
Idag efter skolan så ska jag nog gå en sväng på stan och sen hem och chilla,sova och lyssna musik! sånt man behöver, man är rätt seg alla redan efter bara några dagar i skolan..

Robin du undra va de va för datooooooor, det är en fujitsu. och lagom storlek.. sen vet jag inte mera :D

Ha det bra och ta det chill människor så hörs vi, pöss

yooo

sitter i skolan och steker, har precis fått min dator, hur gott som helst!!
men haha vi hörs sen när jag kommer hem, puss pusspuss

first day at school

hej på er, haft en första dag på gymnasiet nu! känns bra att ha det gjort och att allt kommer bli kanon, men det känns konstigt som fan!! väldigt konstig faktiskt.. Men tror att detta kommer bli awesome :) hamnade i en go klass med hoppas jag, eller aa det verkar som det iallafall , vilket känns gott med. Helt okej schema med.. Men aa jag överlever nog det här ska ni se :D det enda problemet just nu är väl sömnen.. När jag kom hem idag så däcka jag i sängen på direkten, och nu ska man iväg och gymma medans dom andra tränar innebandy. Sen kommer jag hem runt 22.00 kolla mina änglar Manchester United , de sista av deras match sen ska jag sova..
Men har inte tid att sitta här nu.
HA DET KUNGLIGT ! PUSS

dream boy

hade en mycket trevlig kväll med mina girls igår och kul att träffa alla igen :)
Idag ska jag kolla mitt lag som ska lira boll.. vill också kunna!!!!!!!! men men, sen så taggar jag för att börja skolan imorgon, ny klass, ny skola, nya människor och allt sånt dära! är inte ett dugg nervös , men lär bli det imorgon. Men jag är dock rädd för att bli vuxen ;( de vill jag inte bli..
menmen, nu ska jag steka mig en hamburgare så jag får något i magen! puss

har aldrig slutat gilla dig, har bara slutat visa det.

tjäääna! hade lagfest igår, en mycket trevlig kväll med laget faktiskt!!! maaat och lekar osv, men det var skönt att komma hem för att man var så trött, så jag somna på direkten.. Idag hade jag tänkt att vakna tidigt för att vänja mig vid skoltiden.. men det gick ju sådär, vaknade vid 11. Men var lite duktig iallafall, bäddat rent sängen och städat hela rummet och sen tog jag en dusch! sedan vidare för att hämta upp maja och fiona och vi drog ner till sporthallen och kollade innebandy, zanna nattis och freddan gjorde oss sällskap där med!!
Nä nu så ska jag dunka lite musik, sedan iväg till zanna och vi ska köpa lite mat, sen hem till Tessan och va med giirlsen!! lovely lördag! :)
puss på er :*

be great , be true , be you

hallåå på er, förlåt att jag varit så dålig på att skriva men min dator är paj igen sååå..
Menmen, dagen efter bion så åkte ja fiona maja och zanna till fiffis husvagn och sov där, riktigt mys med nattbad och allt! :) Dagen efter det sov jag och zanna hos kevin, sen så har jag sovit hos Zanna två nätter och lekt med henne. Jag har jobbat två dagar också.. Hänt rätt mycket denna veckan alltså, och det blir inte mindre!! Idag ska jag på en tripp till ullared sedan hem till lagfest. Imorgon är det lördag och då är det Premier Leauge maraton på fm, sen så kräftskiva sen så ska jag va med mina goa kompisar Emma Lollo Johanna Tessan Zanna en sista kväll innan skolan sätter igång.. Söndag ska jag glo lite fotboll eftersom jag inte kan vara med och spela -.- menmen, nu ska jag gosa lite med min hund sen drar jag.

Ha det kuuuungligt !! puss på er.

såhär det ska vara, nu och föralltid. vi

utebio igår med mina vackra vänner! dom är bäst och jag älskar dom.

i want to fight for us, but i don't have the energi or strength to make everything alright.

kryckor och linda , smärta och gråt , bristning på mitt ledband i foten.
Detta är så jäääävla typiskt, om en och en halv vecka börjar jag skolan och då kan inte jag springa ens.. Jag fattar inte, jag blir aldrig skadad och nu är jag de och får inte träna lr nåt.. HELVETE RENT UT SAGT!!
Ska egentligen jobba senare idag men får se om jag kan byta den med nån , imorgon ska jag kolla fotboll och gå på ute bio med kompisar.. tänkt så iallafall, får se hur det går. Sen är det bara en vecka kvar på sommarlovet.. den veckan man ska njuta alltså. ååååååååååååååååååå vad arg jag är , ni inser inte :(

när vi 4 är isär så spricker jag.

sjukhus nästa..

arg tjej

hallååå på er! Efter träningen igår så drog jag hem till zanna för att kolla skräckiiis och sedan sova där.. men jag somna rätt tidigt eftersom jag var helt slutkörd! när vi vakna idag glodde vi en till film sen åkte jag till samling dåvaaa, vi mötte Fröjered som spelar i Division 1!! matchen slutade med ett orättvist resultat, vi förlora men kämpa på bra som attan! själv så åkte jag hem med en skadad fot... därför jag är så förbannad!! hatar att bli skadad, hoppas det inte är allvarligt bara.
men vi höres imon, pöss

godmorgon tisdag!

drar strax till min älskade vän Zanna och ska mysa lite, hoppas också att min andra älskade vän Maja blir frisk snart.. eftersom hon fick halsfluss efter festen i fredags.. hmm maja.. från vem? ;)
nä men pusss hej :*

hapineesss

i can't understand you

Spela innebandy igår och fyfan vad roligt det va att spela, även om det var träningsmatcher så är det ju ändå allvar, och de var enoormt roligt!! Efter matchen åkte jag hem till lisafisa och vi kollade två läskiga filmer, höll på och dö lite till den ena.. men vi tjocka oss med chips o godis och mös , goo kväll på en jobbig vecka.
Idag vaknade jag upp hos lisa med förjävla ont i ryggen, känner mig som en gammal tant när jag går alltså.. hemskt ont faktiskt. jaja ska inte klaga. Vi åkte till stan idag och jag köpte tre basics plagg , två linnen och en blus typ, rätt gött! eftersom jag aldrig hittar nånting annars.. Har jobbat nu ikväll också, och imorgon ska jag nog träffa zanna sedan försöka träna lite.
Ha det grymt, puss :*

gammal bild från en go kväll med fina vänner.

18års partyyy

tjäääna, va på lisas 18års fest igår med maja. fättt vad roligt de va, så tack lisa :)
Maja sov här inatt då och jag skjussa henne till jobbet innan, jag är rätt seg oc träningsvärken värker.. tidig match osv imon också ju! samling 07.45.. kul :)
såå idag blir det nog chilledill! klasserna till gymnasiet stog i tidningen idag också, yeyy kom med tessan och johanna :D as grymt! nä nu ska jag glo film o äta nudlar. pusss

slutkörd

fyfan alltså.. detta var fjärde träningen i veckan, trots att jag tränade 4 gånger i veckan förra säsongen vissa veckor så känner jag att jag inte kommit in i det än. Helt slut är jag, både huvud och kropp. nu ska jag ta en lång dusch och sen gosa ner mig i min säng. mmmmmmmmmmmm
och imorgon blir det en förjävla rolig dag! puss på er

4 augusti!

GRATTIS MAMMA! :*

fick min älskade vita iphone 4 igår, love it. Sen fick jag en överraskningsfest av mina fina vänner! så underbara är ni, älskar er :* Sov hos lollo inatt och nu är jag hemma! ska ut i solenn lite tror jag :) så puss på er!

OCH NI FÅR SKICKA ETT SMS MED NAMN TILL MIN MOBIL, HAR MITT GAMLA NUMMER. MEN HAR INGA NUMMER KVAR, SÅ GÖR DET ÄR NI SNÄLLA. PUSS

3 augusti!!



några år sen man va såhär liten nu.. fan vad tiden går fort ;(
snart sitter man väll där.. på ålderdomshemmet!

2 augusti!

idag har jag dubbelnamnsdag dååååva! eftersom jag heter både Cajsa och Karin ;) men sen så är det så att det är min sista dag som 15åring. Imorgon så blir jag SEXTON BAST! tror dock inte min födelsedag kommer bli så värst kul.. ;( men vi märker :)
Fett kul att bada igår också. vid 23.00 tog jag och Zanna cyklarna till Domsand för att bada, Zanna fick punka påvägen dit och vi fick med oss några killkompisar också. Rätt kallt i vattnet men ändå skönt ;) lite folk där nere som hade en eld med som vi satt vid och värmde oss lite, mysig kväll alltså. Kom hem 02.00 tillslut iallafall. Och idag har vi bara badat och solat ! så gött att njuta av sommarvädret :) kom ut ur duschen nyss också, eftersom jag tränat INNEBANDY!!! grymt fett äcklig KUL, men jobbigt.. hoho vi börjar starkt!
pussss

vårt hus i österrike. där vi bodde

fotboll!

nyss tränat fotboll, jävlar vad kul det va att träna lite boll igen. så gött alltså, imorgon är det första innebandyträningen för säsongen också! hihi AS KUL :D men innan det så ska jag sova över med Zanna idag! och vi ska bada inatt, hihi ! puss på er:*


sminklös brud.

1 AUGUSTI !!

HALLÅ! jag fyller år om två dagar :o :o sinnessjukt!
Måndag idag då alltså och solen skiner, underbart! Träna fotboll lite senare också, underbart det också! Efter det ska jag sova över med Zanna och vi ska bada inatt.. underbart det också!! Underbar dag ser det ut som än så länge iaf :) härligt.
Men ni får ha det så bra, och sitt inte här! utan ge er ut i solen! det ska jag försöka göra iallafall.. :)

pusss :**

RSS 2.0