Tjena människor!

Hoppas ni har det bra i sol och regn. Själv har jag spenderat denna dag på jobbet och kvällen med mim fina bästis! Saknat henne så!
Kollar nu på ett avsnitt av oth innan det är dags för att sova, min lilla hund gör mig sällskap ikv:) längtar dock tills imorgon då det väntar mer jobb sen får somna brevid min lilla Tim igen efter att sovit ensam i 3 nätter.


Glad midsommar :)


sommarlov!!

hoppas att ni alla har det bra, för det har nämligen jag :)
i fredags firade vi storebror eftersom han tagit studenten och efter det följde jag med pojkvännen och hans familj ut till västervik för att spendera helgen i deras sommarstuga och samtidigt träffa släkten :) dunder mysigt!! tog tyvärr inga bilder där ute eftersom att mobilen låg i väskan hela tiden.. men här får ni lite bilder från studenten!!
fortsätt nu och njut av ert sommarlov, hoppas solen och värmen kommer snart också!
puss

Sommarlov


1 år sedan


köttbulle

har hunnit skriva en halv sida om Albert Einstein.. Herregud, kommer behöva sitta uppe hela natten.
Men har även vart iväg och tränat lite innebandy! Ska även hinna skriva en för och nackdels lista så valet mellan lagen blir lättare.. men har ingen tid att sitta här! plugga plugga

F i bloggning.

som ni märker så har jag och bloggen inte vart kompisar på den närmaste tiden.. känns som jag inte har något att skriva. Sen kanske det beror på att jag är mycket hos min pojkvän och hur kul är det för er att läsa om att jag är där hela tiden..?
Kan iaf säga att jag åkte dit i tisdagskväll efter årsmötet med Fagerhult. Och jag kom hem nu och har även vart och hämtat ut lite mer p-piller idag + vart på gynundersökning.. HAHAHA vad jag garvade, pinsamt :)
Ska nu försöka komma på två kända matematiker som jag ska skriva 5 sidor om och ha muntlig redovisning imon.. herregud säger jag bara.. och om ca 1 timme måste jag dra mig mot träning. hjälp.
lite bilder..

innebandy .

tränat , duschat.
ligger nu i sängen och lyssnar musik, det får bli min medicin som får hjälpa mig att somna ikväll.
behöver egentligen en dunder kram, så kudden får hjälpa till på den fronten.
ha det underbart!! godnatt

dålig uppdatering.

har inte haft så mycket tid att blogga i helgen tyvärr.
I fredags hade jag en bra kväll med fina vännen maja.
I lördags hade jag en toppen dag med min pojkvän,
i söndags tränade jag ännu en gång med östra sen leka med timpen igen och sedan kolla BB finalen osv.. myspys! rätt person vann också.
Just nu sitter jag sliten som en myra i skolan och vill inget annat än att åka hem och lägga mig i sängen och aldrig mera vakna. saker och ting är så himla jobbiga och massa beslut och saker man måste tänka på och ta är inget jag har tid eller energi till.
bajs, hoppas bara allt löser sig med allting, det måste det göra. hejdå
happiness♥

Lite söt flickvän är jag.

& har även en trött liten pojkvän. Puss


Tim.

älskling, min söta lilla unge.
du fick mig att inse vad kärlek egentligen är, du fick mig att inse att tiden går så otroligt sakta när jag är ifrån dig och jag saknar dig även om du bara är på toa.
Jag skulle kunna ligga och pussa på dig hela nätterna och jag önskar att kunde krama om dig hela tiden överallt så att alla skulle kunna se och förstå att det är du & jag! Jag är din timpen, och du är min.
Du är den personen som gör mig gladast, det förstår du själv när jag får mina skratt utbrott och slutar inte skratta förens du blir arg på mig.. vet dock att du tycker att jag är rolig eftersom när jag ler och skrattar så gör din söta lilla mun det också. Likadant om du är glad så är jag glad, är du ledsen så är jag ledsen.
Även om du gör mig sjukt glad så måste jag säga att du din lilla skitunge kan göra mig fruktansvärt arg också.. och det vet du nog också redan eftersom jag alltid slår dig med en kudde eller med knytnävarna... hihi. Men där kommer det igen, du skrattar alltid åt mig och då skrattar jag och där är vi igen, kramas och pussas.
Visst vi har bråkat, det gör alla! Men vi hittar alltid lösningar att fixa det.
Alla dessa saker är det som gör dig så himla underbar, till den tim du är, till den tim jag känner och alltid har känt! Det är dig jag älskar och det är dig jag är kär i. Det är dig jag tänker på dag in och dag ut.
Jag älskar när du håller om mig när vi ska sova. Jag älskar hur du kollar mig i ögonen , rättar till mitt hår och pussar mig på pannan. Jag älskar att ha på mig dina kläder. Jag älskar att känna doften av din perfym. Jag älskar när du torkar mina tårar efter att jag gråtit till en löjlig film..
Tim du är min andra halva, du gör mig hel.
Idag har vi ett halvt år, 6 månader!
Grattis till dig mitt hjärta ♥
vill leva mitt liv med dig.

Beslutsångest !

Sitter i skolan helt speedad och kollar film på svenskan. Vill bara att skolan ska vara över.. Idag ska jag umgås med min vackra vän Maja! Lite bio osv:) senare sover Tim hos mig eftersom vi har 6 månader imorgon:) men vi hörs senare, puss


RSS 2.0