sa godnatt för 2 timmar sen.. vad gör jag uppe?

jag gör inte ett skit.. bara sitter här! är faktiskt rätt trött så borde egentligen ligga och sova nu!
men tänkte bara säga att jag skulle börja med Dagens Sanning. Kan handla om mig eller bara helt allmänt! Bara en liten kul grej.. fick insirationen av kompisen emma som gör likadant på sin blogg:) gammal bild..
Dagens Sanning: jag är livrädd för clowner.

mår illa..

ledsen för bilderna.. men fatta!
människor! som är exakt som dig och mig gör sånt här. hatar er.
godnatt

just to feel better!

hej på dig!
Hälsodagen idag i skolan gick ändå hyffsat snabbt förutom den första föreläsningen på 1.5 timme. den andra som var 2.5 fick vi ändå paus på och var lite mer spännande!
Efter skolan tog jag tåget hem med Maja och sedan till gymmet! Riktigt gött faktiskt & trött i kroppen nu, exakt så gött som det ska kännas! Duschat och ätit med, så nu känns det ännu bättre.
Smetade på en ansiktsmask i ansiktet också för att bli lite lugn & avslappnad, funkar faktiskt riktigt bra:)
Har inte så mycket intressant att skriva idag.. så här får det väl bli punkt!
nu laddar jag om för morgonträning imorgon, ha det gött. godnatt puss!
If you say "i'm sorry" to many times...
the word will not mean anything in the end.

lugna bra låtar, min vardag just nu.

" I hope that you catch me, because i'm already falling "
" You put your arms around me and i'm home "
" I can't decide if i'll let you save my life or if i'll drown "


behind reality.

Hej tuffing! skoldagen idag bestod som vanligt utav tråkiga och meningslösa lektioner.. Något positivt är väl att det faktiskt gick bra på branschprovet! bra kämpat Cajsa. Väntade sedan i skolan ca 40 minuter på min sega bästis maja! drog oss mot stan där vi landade på Subway, mummsss!! Sen sprang vi till tåget och kämpade vidare till gymmet! redigt gött att få springa av sig och sedan bygga lite på kroppen. Känns så gött nu efteråt när kroppen slitit som en häst.
Har hälsodag imorgon i skolan..! så blir 1,5 timmes salsa på morgonen och sedan två långa föreläsningar av bla Hv71s fystränare. rätt segt faktiskt.. menmen, det blir säkert bra!
Ska även gymma imorgon och på torsdag och sedan simning på fredag, hårdträning denna veckan, men hade gärna tränat ännu mer om jag hade kunnat det.. men vissa i mitt liv gillar inte att jag tränar så mke, så får väl lyssna lite på dom också...:)
nä nu ska jag kolla lite repris av big brother från igår, sedan sova! klockan ställd på 05.50. ÄLSKAR ATT BO I HABO. puss godnatt

Vi junisar är kungar på bowling!

yes, blev ett junis lag idag emot två äldre lag + coacherna.. grymma hela bunten! vi borde helt klart byta karriär, dock så skulle jag nog satsat på att bli tränare eftersom att rännan på sidan blev en bra vän till mig. Men gick lite bättre än väntat faktiskt :D Haha bara för att bowla är aset kul:)
Nu ska jag läsa lite i branschboken sen sova.. 2 timmar sovmorgon imon! så uppgång 08.00 istället för 06.00! awesome. men ha det gött, puss hej
HÅRET! lite skillnad på längd... före
efter.
ca 10 cm av!

the snow is falling.. and my smile to.

fan att det ska snöa.. FAN OCKSÅ!! :(
Hemkommen från ännu en måndag i skolan nu iaf! Fått reda på några prov, godkänd i alla! men fick bara ett D i Service och sänkte mig därmed från ett A i den kursen till ett B.. så ska göra om provet så jag ligger på ett A igen! kämpaaa! Har också det hemskt svåra branschkunskapsprovet imorgon som jag ska sätta igång att plugga på nu direkt!
Sen så är det dags att klippa mig, får se hur frisyren blir :) Sen äta lite och vid 20.00 drar jag och laget på lite bowling! myspys! efter det blir det hem och sova.
Har sovmorgon till 10.30 imon, svin fint! Har alltså ingen träning på morgonen:)
Men ska sluta tjöta nu och börja plugga.. kommer nog inte dröja länge innan jag slår ihop boken och sätter på en film istället.. men värt ett försök:) ha det bra! pusss

you are perfect for someone, someone like me.

låten som är rätt svår att sluta lyssna på!!
Börjar bli rätt trött på denna dagen nu, det är nämligen så att jag har inte många rätt idag, nu har jag tagit sönder min mobil laddare också och jag har inte pluggat till det svåra branschkunskaps provet på tisdag. Lyckades iallafall göra en god fruktsallad till mig själv! :)
& nu säger jag godnatt och säger hej till en ny vecka! hjälp vad jag är taggad för denna veckan! så fint. ha det bra puss

imorgon åker håret av!

yes, ska klippa mig imorgon!
vågar jag?

behöver inte säga annat än sommar..

gör som Johanna och lägger in bilder på denna fina klänning! och säger , SNÄLLA MAMMA!? jag vill springa runt i denna i sommar.. :(

matchdag.

09.00 rullade vi mot Lidköping! ett taggat gäng var på G. Matchen blev inte riktigt som jag väntat mig.., sköt sönder bladet på uppvärmning & en tjej slog/trampa sönder klubba nr 2 i matchen. Fick låna min tränares klubba tillslut.. svårt som satan menmen.. vi låg under med 5-1 men tog igen till 8-7. Surt som satan då dom fick in några tur mål! men vi rullade runt på 2 backpar vilket alltid är kul då man får spela mycket! men förlusten satt inget fint.. men sånt är livet, bara ladda om batterierna och tänka på skolan imorgon. Rätt taggad att vi har utbyte med ishockeyn på torsdag så vi ska spela hockey!! haha jävlar vad skoj! är ju så duktig på att åka skridskor osv också.. hehe ;)
nu ska jag käka alvedon och lägga mig och sova i soffan! ensam hemma med, gott mos. puss
vill baaaaara dra dit igen, nu

saker jag vill göra..

&
&
&
&
&
&
&
&

back on track

Hade en mysig kväll igår i Barnarp med god mat och myspys! Somnade också gott och sov hyffsat länge! Blev en liten tripp på stan idag och lite prat och sådant skoj. Men alltid lika roligt att besöka familjen arbfors! 2 underbara ungar där också! tack för det :)
Hemma nu iaf, proppat i mig lite tacos och jag har varit iväg och handlat lite måsten till matchen imorgon! ska bli så gött att sätta sig i bilen till Lidköping och att få spela lite innebandy, perfekt!
& inte nog med det! Imorgon är det bara en ynka liten vecka kvar!! om 1 vecka kommer min kärlek hem till mig igen och hjälp vad glad jag kommer va.
Ska strax sätta mig och kolla på gladiatorerna undertiden resten av familjen kollar melodifestivalen.. får väl ta upp hunden till mig så jag inte känner mig helt utmobbad. Men ha en grym lördagskväll. så hörs vi, puss
true shit.

leaving habo for one night

Yes, ska dra mig ner emot bussen nu! Har väl inte så mycket att säga förutom att det ska bli skönt att komma iväg lite, även om det bara är för en natt :) Men ni kommer inte ha något nytt att läsa här förens imorgon när jag kommer hem. Så ha en galet bra fredag nu så hörs vi imorgon, puss
inte för att jag gillar Taylor.. men denna låten sätter sig på huvudet.

that thing called L.O.V.E

fredag. det här med att inte kunna sova på nätterna resulterar att man inte orkar med en skoldag.. att ligga och sova medans dom andra är i skolan. jag är trött på det nu..! suck.
ska iaf upp till A6 sen där jag hämtas av Madde, sen en myskväll hos dom ikväll! och en mysdag imorgon! ha det bra, puss

have a little faith in me..

R E D . R E D . R E D . r ö d

gick ut på en promenad..

..with the dog!

10 days

hej på er.
Ingen skola för mig idag.. kände ju redan igår att jag inte mådde så bra och värre är det nu. Slö i hela huvudet och kroppen och inte nog med det så har jag knappt sovit något inatt..
Men sitter och mumsar i mig lite chokladflingor och mjölk! sen ska jag ta upp matteboken och kolla lite inför provet imon. Efter skolan imon så åker jag till Madde & Mattias! hur kul som helst!:) sover där tills på lördag. Sen ska jag nana tidigt på lördag för sen är det match uppe i Lidköping. GO FOR IT! & då återstår det bara en vecka tills bejb kommer hem! :*

bästis ♥

om ni inte har läst det maja skrev om mig här under.. så läs det! jag både rös och grät. älskar dig min fina vän!
annars så är jag en trött tjej hemkommen från skolan.. är inte alls på humör men försöker hålla det positiva uppe! ska sätta på en film och ladda om till träningen ikväll. så vi hörs imorgon istället.
ha det bättre än bäst. puss på er

dag 12 - en kompis beskriver mig

Hej alla cajsas bloggläsare, hoppas ni mår prima och har det gött där ute! Jag heter Maja Atterling och klassar mig själv som en av Cajsas bästa vänner (den fränaste av dom dessutom)

Eftersom att det är dag 12 och hon då skulle bli beskriven av en vän så ska jag försöka på mig detta, vilket egentligen kan bli väldigt svårt då min allra bästa vän är väldigt svår att beskriva på bara ett par meningar. Hon är så mycket mer än vad bara ord kan beskriva, men försöka kan jag göra!

Cajsa Mattlin, en tjej på snart 17 år med långt brunt hår och fina bruna ögon.(liknar ofta en liten ekorre)  Känns som att jag känt denna människa hela livet men så är det faktiskt inte, vi började umgås för kanske 4-5 år sedan men ända sen dess har jag känt att hon funnits där för mig, i alla lägen. Vår vänskap har bara blivit starkare med åren och kommer också bara bli bättre och bättre. Hon är en av de personerna som vet mest om mig i hela världen,mer än vad jag själv gör ibland till och med..  Stunderna med henne blir sällan tråkiga och det finns nog ingen annan jag kan skratta så mycket ÅT, eller med då i vissa fall. Haha. Vi kan ju förstås bli riktigt sura på varandra, med det går oftast fort över. Jag ser direkt på henne när hon blir irriterad över något och tror hon känner detsamma om mig. Hennes största passion i livet är att träna, spela innebandy med andra ord. Hon är FHIB:dam:s bästa back och tränar för elit på sanda. En stjärna helt enkelt. Hon tycker om att klä sig fint, mode och sånt där tjejigt ni vet, men kan även få cpryck och bli galen.. ( tro mig jag är med om några gånger om dagen) Hon träffade nyss the ”boy who always make her smile”, alltså Tim då om ingen skulle förstå detta. Varje gång hon får ett meddelande från honom skiner hon upp som en sol och ler minst i 2 minuter efteråt.. Har nog faktiskt aldrig sett henne så lycklig som hon är just nu för stunden, och när hon är lycklig, blir jag också lycklig. Att veta att hon mår bra får mig att må bra. Klart att man kan kännas sig lite osidosatt ibland, men jag har också varit kär. Jag vet hur det är, och jag förstår henne. Vet också att vad hon än gör så kommer hon inte lämna mig i sticket. Vi är som pusselbitar hon och jag, menade att sitta ihop , att passa och stötta varandra. Finnas i vått och torrt. Jag kommer alltid finnas här för dig cajsa, vill aldrig förlora dig. För att förlora dig, skulle vara som att förlora en del av mig själv.

Jag älskar dig bästa vän/ M


godnatt pluttisar :)

Har bäddat rent i min säng, jag är nyduschad tjej, ska nu kolla film och jag är lycklig. Denna flickan kommer somna gott inatt! Ha det bra och sov sött. puss
ska gotta mig med denna film.

semlor.

usch vad äckligt.. kör på glass istället! Päronsplit ♥

fyfan vad söta!

aaw

Dag 11 - Jag vill

just nu? åka utomlands..
Vill åka utomlands med mina kompisar! Z,F & M. och att alla tog med sin kille... vill också att vi skulle stannat utomlands för en lång tid, någon månad sådär.. Resa runt, upptäcka världen, klara sig på egen hand och den största biten är väl att lämna allt här hemma och åka iväg och ha riktigt kul! Tänker nog på detta minst 1 gång per dag! Blir helt tokig av tanken att man måste vänta i nåt år till och inte nog med det.. man måste ha pengarna också.
bilder från google.

frågor & svar

TIDSFÖRDRIV

är du kär? så in i helvete!

är du i ett förhållande? svar ja

om du är det, hur länge har ni vart tsm? om 11 dagar är det 3 månader.

5 tips att hålla ett förhållande vid liv? överraskningar, ärlighet, kärlek, komplimanger & göra roliga och nya saker ihop.

Vad gör du på fredagskvällar? spenderar tid med tim eller kompisar

Saknar du någon just nu? Ja, tim

Hur mår du idag? kämpar på.

Vad gjorde du för exakt ett år sen? kämpade med skolan

Bästa minnet från sommaren? Italien

Ser du fram emot någonting just nu? Ja. den 4 mars! och fair play

Sköter du skolan? försöker

Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG

Har du fått ig på ett prov? Ja,

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 2012 har börjat bra så varför inte fortsätta så?

Vilken va den värsta tiden då? i omgångar i året 2010-2011

Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja

Hur ofta gråter du? för ofta

Vad gör du när du mår dåligt? beror på

Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Tim, kompisar.

Har du varit otrogen någon gång? Nej

Har någon varit otrogen mot dig? Ja

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag lever?

Har du lätt att få folk att skratta?dom skrattar bara för att mina skämt är så dåliga.

Cider eller öl? Cider

Har du några talanger? Jag kan prata hur länge som helst när jag är trött?

Vet du om någon är kär i dig? hoppas på att tim är kär i mig?

Hur lång är du? 166

Hur mycket väger du? vet inte. har inte vägt mig sen jag gick i 8an.. kommer INTE göra det heller.

 


ja jag gillar bikinisar utan band runt nacken & ja jag vill ha sommar

nelly.com

Dag 10 - något jag hatar.

folk som inte har något med ens liv att göra... men lägger sig i ändå.

måndag

i skolan..  seg som en ekorre men bara att kämpa på!
Imorgon är jag ändå ledig eftersom vi har resursdag, hur gött?
Ska till mormor efter skolan och sen hem och sova nån timme innan träningen ikväll, så vi hörs senare. Ha de gutttttttt hejdå, pöss
gammal bild. & gammal text
Let's get lost, lost in space
Just two people a little out of place
Nothings wrong
Everything is fine
Just lost in time

And I swear by the moon
And the stars in the sky I'll be there
I swear like the shadow that's by your side I'll be there
For better or worse
Till death do us part
I'll love you with every beat of my heart
And I swear
I'll give you everything I can
I'll build your dreams with these two hands I have.

det här med bio..

Efter jobbet blev det som tur var bio med mamma! mysigt som attan, såg En dag i Phuket.. kom på att Tim ville kolla på den också.. men han hatar bio så får se den med honom hemma ist (Y sry bejb :*
Menmen, att gå på bio med sin mamma kan va hur mysigt som helst men ändå hur PINSAMT som helst.. inte för att hon är min mamma utan för att hon är den som ska skratta högst och alltid skratta när ingen annan skrattar.. som tur var satt vi längst bak, jag höll dock på att dö av pinsamhet.. men jag kunde inte sluta skratta heller. Haha sjukt bra avslutning på mitt lov iaf. imorgon är det back tooooooo reality! klockan ställd på 05.50 , jag ler av lycka.. eller? nä men nu ska jag som vanligt sätta på en film som jag kan somna till. så godnatt på er fisar. puss

mot jobbet.

kände för lite blått!

sista dagen .

känns ju nästan som att världen går under imorgon.. så det känns varje måndag! satt uppe och pluggade inatt.. eller skulle gjort det men efter ca 5 minuter så slocknade både skoldatorn och mina ögon.. vaknar upp sen och inser att klockan är 03.00! bra jobbat Cajsa. Denna sista lovdag ska jag spendera i min säng JOBBA på. börjar om två timmar.. jobbigt, men ändå skönt sen när det är gjort + att man får tankarna på annat. Kanske ska på bio med mammsen efter det ockå. hoppas på det iaf.
Nä nu ska jag ta på mig kläder och sluta drömma mig bort i min drömvärld, puss
ni som undrar varför jag alltid säger Hakuna Matata.. här är mitt svar!

Dag 9 - vad tänker jag på?

tänker på 3 saker.

1. på min saknade pojkvän.. inte träffat ungen på 11 dagar nu, men idag återstår det "bara" 14. Det är helt jävla sinnessjukt vad jag saknar honom.. åååååå vill bara ha honom här.
2. framtiden. ni vet alla att jag är rädd för framtiden. jag gillar att ha kontroll på saker och ting och allt som har med mig själv att göra vill jag ska vara nästantill perfekt! har väldigt höga krav på mig själv.. men det här med framtiden kan ingen styra över, ingen vet vad som händer nästa dag. Varje ny dag ger dig nya överraskningar, ibland dåliga och ibland bra. Men jag är orolig över framtiden.. vill veta hur mitt liv ser ut om 10 år då jag ska fylla 27 och det här med att skaffa barn och bilda familj är på listan..
3. skolan. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu.. det är mycket som händer, fast ändå inte. Jag finner ingen ork till skolan längre. I början på gymnasiet så var jag jätte taggad och tyckte nästan om att gå till skolan, men nu är det de värsta som finns.. det enda roliga är innebandyn! men det sliter och lämnar sina spår också. Vill verkligen göra bra ifrån mig så jag lyckas och får en bra framtid, men vet inte vad jag ska säga mer än att jag inte orkar. Men då blir min lilla mormor arg på mig och säger att en 16 årig tjej ska ha massor av energi!! men jag är ju lite udda dock ;)

ändringar

såg att min festis Zanna gjort lite ändringar på sin blogg, drf blev jag också sugen på att sitta och fixa lite.. Blev kanske inte det proffsigaste men det får duga sålänge! har kollat lite melodifestivalen med pappa ikväll också, annars har jag bara suttit i min säng och funderat på livet som vanligt!
Klockan är strax 01.00 och jag kom på nu att jag glömt bort att plugga! hittade min skoldator under sängen innan (trodde jag hade den i skolan) vilket är tur eftersom att jag har 3 prov när jag kommer tillbaka till skolan, känner att paniken flödar och att stressen börjar komma.. får väl ta ngn alvedon så huvudvärken släpper sen sitta uppe och plugga regält nu! för imon ska jag jobba.. suck.
min natthumor är helt totalt amazing! enligt mig..

ΜìΖΖ ŸΟû

When things doesn't go your way , when you are on the bottom off life , when it feels like you doesn't have a chance , when you want to fall asleep and never wake up , when you want to travel to another world and stay there , when you want to leave your old life and start over , when you want to leave the nightmare and start dreaming again , when you are tired off tears , when you want to feel good but you don't know how , when you want to feel success , when you want to look in the mirror and be proud, but feel sick by the thought off seeing yourself , when you blame yourself for everything , when you do other people disappointed , when you are not able to do more.

R E M E M B E R : STAY STRONG!! EVEN IF YOU ARE NOT.

ςαÿŠΑ Ματτ¦ΙΝ

mina underbara kompisar.

tordagskväll
JAG MÅR SÅ HIMLA BRA MED ER!!
morgonpromenix med maja dagen efter.
myskväll med majjsaan!! ja jag har grönt bajs i ansiktet... ne de är faktiskt advokado (Stavning?)
Sen match! slutade dock inte som väntat.. men ja som det alltid blir när man möter Lockerud, KAOSMATCH! usch usch usch usch usch. sen är jag dålig förlorare med..
hejdå, taggar min lördag..........................-.-

Dag 8 - min framtid.

V  A  R  A    L  Y  C  K  L  I  G   !

here we goooo again

vet inte vad ni tkr om texten.. Men ignorera den om ni vill :)
Jag & Maja tycker iaf denna låt är as go & vet ni? vi taggar inför ikv.
puss, youtube.. världens sämsta kvalité. lyssna på soptify ist.

Give me a freaky boy, I'll make him sit and beg
I'll put a chain around him, wrap him between my legs
I like it bouncy bouncy, so throw me up and down
Just give me more and thrill me, and turn my world around

Don't need a tiny sucker, I need a real boy
Don't wanna stop it, stop it, just sit back and enjoy
I like 'em thick and juicy, I like em nice and tall
I'm such a bad ass chick, uh, you won't leave me at all

Give me a freak

Give me a freak, come on and be my toy
Give me a freak, give me a freaky boy
Give me a freak, something I can enjoy

HAHAHAHA.. jaja låten är bra iaf:) och ni som inte fattar engelska, bra för er (Y)

kandeeshop.se



så sant.


Dag 7 - 3 önskningar.

1. Ett bättre självförtroende & uppskatta mig själv bättre.
2. att jag vann massa pengar!
3. Världsfred och ingen svält.
(4. att min bejbii kom hem)
gammal bild som gatan.. men vill ha sommar. puss

tjejkväll

Helt okej träning idag.. kände att jag ätit lite dåligt idag dock.. kände mig bara tom och hängig! ingen kraft alls. måste verkligen bli bättre på att äta igen. kasst av mig. menmen skit i det nu!
ska upp tidigt imorgon för att åka till gymmet med maja, inte för att köra slut på oss men att götta till kroppen lite och sen få en bra start på dagen. bättre det än att ligga hemma och kolla på 3 filmer om dagen?
Senare mot kvällen blir det matlagning och tjejkväll med mina fina tjejer M, F och Z. Hur underbart som helst! var väldigt längesen vi var nu alla 4! Efter det sover jag hos maja i två nätter och sen match på lördag. Ni anar inte hur glad jag är att komma hemifrån, att komma ut ur det här förbannade huset.
Men kommer inte blogga så mke, men gör det när jag kan!
ha det fint . puss

118 800

Hade det lite tråkigt igår..
dom skrev rätt långt så kunde inte få med allt.
Men det ni kan lägga märke om är Maja beskrivs som en liten pluggis.. vilket hon är!
& dom säger att jag har ett högt IQ, vilket stämmer!!! WIHOO
om ni ska ragga på Maja måste ni ÄLSKA JAZZ och jobba/gå i skolan här!
vetifan vad MIT är , men det låter bra. go for it bästis :*

Dag 6 - En person jag saknar

Timmelim Timpen Korven Nyander. tim.
Väldigt passande idag eftersom idag var det exakt en vecka sen han åkte, exakt en vecka sen vi stog på busshållplatsen och sa hejdå. Det där jobbiga med att säga hejdå.. jag hatar verkligen det, jag hatar ordet i sig!! Känns som att man skiljs åt för all framtid vilket jag inte hoppas.
Men nu har han vart ifrån Sverige i en vecka och nu återstår bara 18 dagar, det enda jag kan göra är att få dagarna att gå fort och kämpakämpakämpa! Ni som har varit ifrån era pojkvänner vet hur jobbigt det är och ni som inte har vart ifrån dom säger jag såhär: låt dom aldrig åka. Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt och kännas så tomt som det gör.. Men det är ju bra att vara ifrån varann också men 3 och en halv vecka är lite väl mycket. Önskar att han kunde ta nästa flyg hem eller att jag kunde ta nästa flyg ner dit, men det är ju bara önsketänkande tyvärr.
Men du Tim? min söta lilla groda :* du ska veta hur mycket jag saknar dig, hur tomt det är här utan dig. Att inte kunna krama dig eller pussa på dig det sviiiider! men jag väntar iallafall på dig här hemma och hoppas att tiden går snabbt så att du kommer hem snart, hem till mig.
Jag älskar dig underbara du. puss på din söta näsa
du är min, bara min.

myspys!

Hemkommen efter en bra eftermiddag/kväll!! Efter badet så åkte jag lollo, hennes mamma och lillasyster till Lollos mormor, hon bjöd oss på 3 rätters! och hjälp vad gott det va!! och mätt blev jag. Tack för det har inte skrattat så mke på ett tag nu! det behövdes verkligen :)
Sen så måste jag också säga att det börjat snöa igen.. & snön som var påväg bort, redan två olyckor nu ikv. Vi var rätt nervösa i bilen hem om man säger så. Usch hatar detta! Ge mig sol och värme.
Ska rulla på en film nu sen lägga mig och sova! ha det grymt pöss
bara för att jag liknar ett trött monster och lollo ser ut som en ängel..
tänkte va duktig och ta kort på alla tre rätter.. men fick bara med efterrätten.
BRA CAJSA!
usch va mke snöö.... godnatt

alla ♥ dag.

Eftersom jag fått dissen av pojkvännen som lever livet nere i Thailand så får jag spendera denna dag med film. Ska strax åka och simma med bästis lollo också och efter det ska vi hem till hennes mormor för lite god mat! denna dag blir nog rätt bra ändå! :) Tack vare min underbara vän!
Nä nu ska jag slänga på mig bikinin och ladda om , här ska det simmas!
pusss
bildbrist.

dag 5 - Ett minne för livet

Gothia, sommaren 2010.
Ni alla vet nog vad Gothia Cup är, världens största fotbollscup och den är här i Sverige i min favorit stad GÖTEBORG!!
En hel vecka då jag hade möjlighet att spendera varje dag med mina bästavänner ute på plan. Det enda tråkiga som hände var väl att Fiffi skadade sig första matchen och inte kunde spela mer.. Vissa i vårt lag var väl ute för att ragga på killar undertiden vi andra gled runt på stan kollade fotboll och aldrig slutade skratta. Det är väldigt svårt att beskriva hur roligt vi verkligen hade! vi njöt av varenda sekund!! tror det är en sak man måste uppleva själv för att förstå.. Jag kan lägga in en massa bilder åt er så ni kan få se, men tror fortfarande inte ni förstår vilket minne detta kommer att vara.
invigningen, så fett!
då alla andra gick på fjortisdisco så åkte vi och kollade fotboll istället! hiiiigh fiveee
söt fisk, yaaaaaaaaaaa
järngänget!
hittade två fula tjejer på gatan..
& ni vet att jag är bra på att skämma ut mig?! jag har ALDRIG tyckt något vart så pinsamt som det här..
Vi satt på en fullproppad buss oså kom detta Schweiziska laget in och denna killen hette Sötnos i efternamn.
och eftersom dom inte pratade svenska så började vi ta kort på hans tröja och jag började skrika att han hette sötnos i efternamn och undrade om han var lika söt och hur fan han kunde heta det eftersom det inte finns Ö där?
Då vände han sig om och sa: Ey du.. min mamma är från sverige.
& där dog jag och flög in i Majas armar och dog av skratt

Kickboxning!

vilken feeet träning! Istället för att ha innebandy så hade vi ett grymt kickboxnings pass! och jävlar vad vi kämpade och jävlar vad det känns i hela kroppen! så himla gött.
Tog en extra lång dusch idag, anledning var väl att jag nästan höll på att somna.. haha så fattar inte hur jag ens orkade sätta på datorn och börja skriva här?! #pucko
Så nu säger jag godnatt, puss

lyssnar på gammalt


alla hjärtans dag..

jag ska iaf tillbringa min alla hjärtansdag med Lollo uppe i rosenlund för att simma!! kommer säkert stöta på massa kära par som sitter och pussas i bubbelpoolen. fan ta er...
ja jag saknar min pojkvän!! vadådå? det är tillåtet att dampa..

Dag 4 - En sak jag vill göra.

Jag skulle vilja flytta hemifrån!
Inte för att det är problem med min familj här hemma men jag har faktiskt 4 bröder och mamma och pappa & en hund på det.. blir nästan aldrig lugn och ro, men det är inte anledningen till att jag vill flytta.
Jag vet att jag kanske är lite för ung.. Blir 17 år iår. Men jag vill så gärna ha något eget, klara sig på egen hand.. skaffa något eget med Tim. Nu menar jag inte att jag ska flytta till Kiruna! men en liten gullig lägenhet häromkring så man ändå har mamma och pappa när jag kommer behöva dom!
Men vem vet.. om något år då jag har tillräckligt med pengar så kanske det händer. Nu kanske ni tänker att jag aldrig kommer klara det. Men ärligt så tror jag att jag gör det, kommer kunna och behöva ta mer ansvar och slippa ha folk som tjatar på mig om vad jag måste eller inte måste göra!
Men aa.. detta är bara vad JAG VILL & alla vet att man inte alltid kan få som man vill.

godnatt.

W.O.R.D
här hör ni mina kära vänner.. inte mitt fel att jag är klantig!

minns tillbaka

tog alla dessa bilder igår... hehe eller?

glass & jordgubbar

detta & en film får avsluta denna konstiga vecka. Imorgon börjar mitt sportlov! hur gött som helst, även om det kommer bestå av mycket plugg..
godnatt från en mke trött flicka

beslutsångest.. mitt hår.

Jag har sån himla lust att göra någonting med mitt hår! Kanske klippa av det? färga det? eller bara låta det va? Hade det vart jag för ett år sen så hade jag tagit saxen och börjat leka lite själv, klippa lite här och där. Gjorde det en gång hemma hos Zanna då vi fick damp på våra långa hår.. hon rakade bort sitt bebishår och jag klippte sidlugg på mig själv. blev faktiskt bra ;)
färga ngt såhär?
& tänk om jag hade vågat att klippa mig såhär..
inte så bra bilder på mitt hår kanske.. men åå vill göra nåt

min humor... ÄR STÖRTSKÖN!.. enligt mig


Dag 3 - En person som har stor betydelse i mitt liv.

Mormor.
Hon är den personen som alltid ser det goda i folk innan hon ser dom dåliga sakerna, hon ger människor en chans. Hon är alltid glad och bryr sig om alla, hennes utstrålning och skratt smittar av sig på omgivningen. Hon har alltid funnits i mitt liv och vid min sida varje dag, hon är en person som jag ALLTID kan lita på. Hon ställer upp i alla lägen och hon är den där mormorn som ALLA vill ha. Men bara så att alla vet så är hon MIN mormor och det är jag jävligt glad över! Vet inte vad jag hade gjort utan henne, hade verkligen inte klarat mig. Skulle önskat att hon kunde stannat i den åldern hon är i nu.. så hon slapp att bli äldre. Så hon kunde stanna här hos mig för alltid. Jag & mormor är inte bara barnbarn och mormor utan vi är också bästa vänner. Vi pratar och skrattar. Okej vi kommer inte alltid överens.. men det slutar alltid med att vi skrattar åt det iaf.
Jag älskar dig mormor. pusss
& jag bjuder på dessa bilder, mormor är söt! men jag bjuder.

not my style . but I like it anyway . like how people inspire others .

lookbook.nu
bud på att ta bort både twitter och facebook.. det enda folk skriver om är den svenska Justin Bieber.. ULRIK MUNTHER! visst han är bra, men varför måste nästan alla tjejer skriva om hur awesome han är? vem vet han kanske är ett ASSHOLE ? haha fan vad arg jag är idag :(

gladiatorkväll

lördagkväll! det är idag tim brukar vara här och kolla gladiatorerna med mig.. men får klara mig 3 veckor till! Det fixar jag. Men saknar den skitungen så mycket så att det gör ont!
Ska bege mig ner till lillebror gurra och mamma för en myskväll istället, antingen gladiatorerna eller melodifestivalen. Har inte så mke mer att skriva men ha en grym lördagskväll!
puss
smälter!! hur söta?

rätt bra ändå


Dag 2 - En kompis

Jag har många bra kompisar & jag har några bästakompisar. Men jag tänkte skriva lite om min äldsta kompis som jag tyvärr glidit ifrån lite..
Louise Pernsteiner. Vi har varit kompisar sen vi var små och vi har nog upplevt allt tillsammans! & med det överdriver inte jag.. utan vi har nog upplevt verkligen allt tillsammans! Livet, skratten, gråten, döden, hata, älska , V Ä N S K A P!!
Vi bodde grannar när vi var små, bodde grannar hur länge som helst.. Var inte jag hemma hos Lollo så var alltid hon hemma hos mig. Vi gick i samma klass och hängde ihop hela tiden! Var jag sjuk så var Lollo sjuk, var Lollo sjuk så var jag sjuk! Det gick bara inte att dela på oss & vi tröttnade inte på varandra. Dom få gångerna vi bråkade så blev vi alltid sams 10 minuter efter. Hon var den enda som fanns där när min farfar dog.
När Lollo flyttade så var vi fortfarande kompisar, exakt lika tajta men vi kunde inte träffas lika ofta. När vi började 8an så försökte vi hålla ihop så bra som möjligt, vi gick i samma klass men det kom en massa grejer i mellan som gjorde att vi gled isär.. Blev värre när Lollo slutade på innebandyn också och spenderade mer tid hos sina hästar. Idag så försöker vi träffas/prata så ofta vi bara kan! Vi simmar tillsammans på torsdagar för att hålla vänskapen uppe! Jag vet att jag kan prata med Lollo om vad som helst och hon kan alltid prata med mig! Vi har varit bästavänner hela livet och tror att det kommer förbli så tills döden skiljer oss åt. Alla minnen kommer alltid att leva kvar. Jag älskar dig bästavän

bara jag som vet för det är bara jag som känner det.

Jag ljuger om jag säger att jag mår bra..
Jag klagar om jag säger att jag är ledsen..
Jag är en bitch om jag säger att jag är arg..
Jag är lat och tråkig om jag säger att jag är trött..
för MIG är det bästa att inte säga något alls

If I was rich would I..


put all my money in this wallet..
wear beutiful clother from Tiger Of Sweden
and walk in their shoes and be proud.
& detta är bara ett av alla märken som finns.. fatta att kunna leva såhär!
skulle nog inte kunna tröttna på att vara rik.. kunna köpa hur mycket skor
jag bara vill! & ha en egen walk in garderob till allihop!!
ååå, jag ska skaffa mig ett riktigt bra jobb när jag blir äldre och tjäna massa
pengar! mumms påå det

true story

spåkulan a la facebook.
Pratar skype med Tim, dunderbra! dock så ska han sova snart för hans tid är ju 6 timmar före & då ska jag sätta på min 4 film för idag, nörd? ehm.. aa.
Ska upp tidigt imorgon och sätta mig i en buss för att åka och spela match! det goaste är att jag lurat bästisen maja att jag inte ska med så hon blir nog glad av att se mig imorgon.. om hon nu då inte läser detta innan. Blåst jag är, men aja ni får ha en galen fredag så hörs vi förmodligen imorgon. puss

Dag 1 - Mig själv

Jag.
heter Cajsa Karin Mattlin och bor i lilla Habo som ligger några minuter ifrån Jönköping. Läser Handel SIC Innebandy på Sandagymnasiet i Huskvarna. Jag har för det mesta ett leende på läpparna och oftast föööööööör mycket att säga. Jag har väldigt lätt att visa känslor & jag har ett kasst självförtroende när det gäller att tycka om mig själv. Jag har en stor familj som består av mamma, pappa & 4 knäppa bröder. Sen så har jag ju självklart Farmor & Anders och underbara mormor & morfar. Jag har också feta grymma kompisar som alltid finns här i alla väder, skulle aldrig kunna klarat mig utan dom. Jag har en dunderbra pojkvän som just nu är i Thailand vilket är mindre bra, men han kommer hem den 4 mars. Som sagt så spelar jag innebandy , vilket är livets sport!! Spelar i Fagerhult Habo IB i div 2. Jag är rätt dålig på att hålla mig nyttig.. äter alltid sånt som man inte borde äta, men jag tränar ju ändå 7-8 ggr i veckan. Men jag ska försöka bättra mig med maten.. vill få den dära WOW kroppen och det där WOW utseendet.
Vet inte vad jag mer ska skriva om mig själv förutom att jag är jävligt skoltrött och tackar änglarna för att det är lov nu! puss
ITALIEN 2011. saknar det

dagar kan betyda månader kan betyda år kan betyda liv.

jag har inte så mycket inspiration som ligger och gnager i mitt huvud just nu, så jag tänkte göra en sån hära
bara för att ha något att skriva om.. puss

andas


torsdag.

Go dag idag! samling vid 09.45. spelade Skol SM och vi vann med 8-1, fint som satan!
Senare åt jag på Jensens med Nattis och Emelie & hann med en liten fika med Nattis och My. Känner mig rätt mätt nu.. lite för mätt kanske.
Hemma nu iaf, skönt det! Pratar skype med Tim nu, känns konstigt att han är så långt ifrån mig.. saknar honom redan. Ska inte göra så mke idag förutom att sova typ.. gött de!
Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare eller imorgon.
TJOCKT.

kass dag.

Inte bara det att det var fett jobbigt att pussa och krama Tim sista gången och säga hejdå idag.. utan min rygg håller helt klart inte längre.. nu är det inte bara ryggen utan nu sitter det även ner mot rumpan och runt svanskotan. Jobbigt att vakna och inte kunna resa sig upp, eller ens ta på sig ett par byxor!! Där har ni mina 2 problem idag..

Något positivt är att jag har sådana underbara kompisar & eftersom jag Johanna, tessan & amanda är så duktiga i skolan så behövde vi inte vara med på dom två första så vi åkte istället till stan för att ta en go fika. Dunder gött var det och det behövdes verkligen. Efter skolan så piggade Johanna , Nisse & Emil upp mig. Hade lite flummigt undertiden jag väntade på mamma. Kom hem en stund och då brast det ordentligt.. Jag gråter väldigt lätt.. men har nog aldrig gråtit så mycket som jag gråtit idag!
Andades några djupa andetag och knallade mig ner till träningsmatch mot Huskvarna, vinst med 4-2. Sen la vi 5 straffar var och dom vann vi också med 2-0 (hihi jag la en & gjorde mål.. #lite stolt)
Nu sitter jag här och äter Ben & Jerry glass, ska sätta på en liten film och försöka få tankarna på annat.. Skol SM imorgon, måste vara glad och taggad.
söta johanna & Tessan idag på fiket.
& dagens Amanda :) hon älskar fika..
& jag försökte iaf se glad ut..
Chailatte
jobbigt att inte få svara på detta, men Tim? Jag älskar dejjjj

Hejdå älskling.

nu åker han ifrån jönköping & om någon timme sitter han på planet till Thailand. Ska klara mig utan hans pussar och kramar i 23 dagar nu. Sjukt jobbigt! men hoppas att tiden går fort.. kommer bli äckligt glad när jag får se honom sen igen!! Älskar dig Tim.
Har iallafall dunderbra kompisar som alltid finns här! Kommer ha ett roligt lov med dom nu & spela en maaaasssaa innebandy!!
detta är ett tidsinställd inlägg, nu är jag förmodligen i skolan och gråter.
puss

dagens amanda!

höll nästan på att glömma att lägga upp dagens amanda bild idag.
here you go!

The only story I want to hear is the one whit you&me in it.

Vart hemma från skolan en stund nu, städat lite på mitt rum. Men är faktiskt rätt pigg idag så jag tänkte passa på att städa det ordentligt och samtidigt lyssna på hög bra musik!!! ska iväg till affären en stund också, eftersom det är sista kvällen innan tim åker så tänkte jag leka lite gullig flickvän ikväll! mysa till det ordentligt! får väl se om jag lyckas med det! :)
& en sak jag funderade på innan.. vad är det för skillnad på längta & sakna?
Du kan längta efter att träffa en person men är det inte exakt samma sak du gör när du saknar någon?
Att sakna någon borde egentligen betyda att man förlorat någon som man aldrig har chansen att träffa igen, aldrig ha chansen att säga de där sista orden som man önskar att man hade sagt.
Att längta efter någon borde egentligen betyda att du längtar efter någon men att du snart får träffa den personen igen, att du älskar en människa så mycket så att du längtar efter att få träffa den.
Men jag kanske har fel? dom kanske betyder samma sak? vad vet jag..
puss

going to the deep and stay there for a while.

Hade en lite blandad träning igår.. hade så förbaskat ont i huvudet så jag knappt kunde stå men tränade på iaf. Åkte in till Tim efter det och sov där inatt. Upp tidigt imorse som vanligt för att träna lite, as kul faktiskt, spelade rätt mycket inför skol SM steg 2 på torsdag!!
Har en dunderseg skoldag idag.. men ska hem till mormor och morfar efter skolan och sen hem och städa rummet lite & plugga lite. Senare kommer Tim och sover hos mig en sista gång innan han åker.. ååh vad jobbigt att vara utan honom i 23 dagar:( menmen..
jag skriver när jag kommer hem istället.pussss

träning

fight.

♥ SVAMPBOB ♥



bilder från min helg

'
jordgubbarna. kändes som sommar igen!
TRÖTT
TRÖTTARE
TRÖTTAST!!!!!! haha tim.. döda mig inte :*
jag tim och tove tjockade oss med pizza
morötter och dipp
hejhej sötis.
& lite gooofika med mamma , innan det var dags att jobba.

Svar till Anna (anonym)

Hon vill att jag ska berätta hur jag och Tim träffades!
okej ärligt så vet jag inte riktigt hur det gick till, men vi har haft gemensamma kompisar som har pratat om honom. Kollade när han spelade innebandy en gång, men då visste han inte vem jag va. Lite senare så blev vi vänner på facebook och började prata där, jag tittade när han spelade innebandy fler gånger och vi fortsatte att prata. Från början så trodde jag inte att han var ute efter något seriöst så jag tvekade lite men vi träffades osv och jag föll pladask!! Går inte beskriva den känslan när det pirrar i hela kroppen bara någon nämner hans namn. Men jävlar vad jag är kär i den ungen alltså! Vet inte vad jag ska skriva mer än att han känns så himla rätt! & jag bara gråter av tanken att han ska åka till Thailand nu den 8 februari - 4 mars, ååååå :(
nä men hoppas du/ni fick en liten blick utav allt detta gick till, som sagt så är det lite svårt att förklara för jag inte riktigt vet hur de gick till! men ha det gött. pussss
löv dej

söndag

Hade en mysig kväll i fredags med tiimmm, kollade på film hela morgonen och sen tog vi oss till sporthallen för att kolla när pontus lirade lite innebandy. Sen bussen hem till Tim, en sväng till ICA och till pizzan, jävlar vad kallt!! helt sinnessjukt. Istiden är påväg. Sov här inatt iaf, tar bussen hem sen för att jobba lite. Sen fixa efter en ny skolvecka, den sista innan lovet dock! S K Ö N T. nä men vi hörs senare, pusspussss

cold as ice


fraidag

chilldag i skolan idag, det enda jobbiga var väl att göra prov.. men kändes ändå helt okej. Jag och Emma tog bussen hem till habo. Biten från bussen och hem till mig tar ungefär 10 minuter och på den stunden hann jag frysa till en istapp! det är saaatan vad kallt det är ute :o Tog iaf en lång varm dusch när jag kom hem, men inte så gött att gå in i en varm dusch helt iskall.. det brände kan jag säga! Sitter nu och väntar på att Tim ska komma. Vi ska ha en myspyskväll hemma hos mig!
jag kom på en idé idag i skolan.. min kompis Amanda gillar att få uppmärksamhet..... så jag ska lägga upp en bild på henne här varje dag och sen får hon välja den bästa och den lägger jag upp på facebook på fredagen (hon vill ha mer bilder på sin fb också.....) Haha toppen bra! Så här får ni dagens amanda! ny profilbild säger jag bara.

"..får mig att minnas alla drömmar som jag glömt.."

när man har tråkigt och trött på att plugga så lyckas jag alltid komma in på låtar som dessa här under.. känslosam brud
själva låtarna kanske inte är så bra... dom är alla gamla favoriter från min sida och får en att tänka till, det läskiga är att det stämmer in på en också. puss

pluggar.

så sant.. mitt skratt är inget att leka med, hihihoohohhahahhehehe

2 månader ♥

2 månader med tim idag & mer ska det bli, älskar dig pluttis.. :*

Sov hos honom inatt & jävlar vad mysig han är! åååh vad jag tycker om honom :) Hade en go träning imorse och sitter i skolan nu, har precis ätit! har en seg dag idag fast ändå rätt go, ska simma med min saknade vän Lollo efter skolan också! himla fint är det :) Sen så måste jag plugga hela kvällen.. svenska prov imorgon , bläää vad trist. Men jag slutar tidigt och då ska tim följa med hem oså ska vi bara ta det lungt och mysa, han åker ju faktiskt på onsdag..:(
Fick en kommentar innan om att jag ska lägga ut en video på hur jag och tim träffades. Jag kan gärna berätta om hur vi träffades, men en video vet jag inte riktigt om jag vill.. kommer inte kunna vara seriös :) Men om du berättar vem du är eftersom du kommenterade med Anonym så kan jag gärna berätta ! :) kraamiiiss
Nu så ska jag ha lektion, vi hörs sen, puss
söt & gammal bild på mig och emma.

skor!

det är sjukt hur man kan älska skor så mycket som jag gör! skulle kunna köpa och ha som prydnad här hemma, åååh det är ju nästan hemskt, jag tycker dock det är underbart. denna gånge köpte jag skorna bara för att dom var sköna och varma och inte bara för att jag tyckte dom va snygga..

hade jag gott på snygghet denna gång så hade dom sett ut såhär..

efter att jag slutat så drog jag och johanna till stan för att köpa skorna jag ville ha och sen vidare för att kolla när storebror spelade lite skol SM ! bäckadal - JB, haha jämn match? nej bäckadal förlorade rätt stort.
Hemma nu iaf, ska strax åka igen för att träna! u n d e r b a r t ! ska upp och sova hos älskling sen efter träningen, mumms vad mysigt! nä men borde börja packa väskan och äta mat.
ha det bäst
pusss
hahahahhahahahahahhaha , hittade ännu en gammal bild!
denna är tagen när jag sitter i bilen påväg till italien!
ta mig dit igen.. NU!

gym!

hade ett grymt gött gympass imorse! Hade redan träningsvärk från i måndags, men hjälp vad det kommer kännas i kroppen på träningen ikväll och på morgonen imorgon! så himla gött är det att träna så det är sjukt.
Sitter i skolan nu, har en rätt hyffsad dag idag, redan klar med allt man ska göra så det blir väl mest att sitta och se snäll ut. efter skolan så ska jag upp till idrottshuset för att kolla lite skol SM och förbi stan en sväng.
Träning ikväll igen vilket jag är väldigt taggad över! Åker och sover hos älskling efter det och sen träning på torsdag morgon igen. Grymt! ska orka detta nu :)
ha det bra så hörs vi senare. pöss
hittade en fett gammal bild här på skoldatorn.. DUCKFACE!

RSS 2.0