don't open your mouth if you are going to tell me something that i give a fuck about!


försov mig på sovmorgon..

haha blir så trött på mig själv ibland!! kom bara en 15 minuter försent.. men iaf :)
Hade en rätt chill dag idag, ingen lärare på engelskan så vi kollade bara film och matten inställd! åkte upp till mormor och morfar en sväng och sen ner till stan igen för att fika med emilia! vi tog oss också en tur på stan och kollade läget lite.. som vanligt så fastnade jag för ett par skor, jag la undan dom och ska åka och köpa dom imorgon! åååååååååååh, att jag aldrig kan låta bli.. men älskar man skor så gör man!
Har dock ett par skor här hemma som jag köpte för ett tag sen som jag aldrig använt! Om någon är sugen på att köpa dom så gör gärna det, dom är i storlek 37 och hur gossiga och sköna som helst, dom är från märket plexx och jag köpte dom för ca 700 kr. men ni kan få dom för 500 :) jag vill inte ha dom eftersom jag aldrig använder dom och tycker det är onödigt att dom bara står här.. dom förtjänar att användas.

hör av er om ni är sugna på att köpa dom!


backpartner ♥

gör väl som zanna gjorde, ger er ett litet smakprov på hur roligt vi hade på marcus 18 års fest i fredags! 
Var bara min bejjb och Majjsan och lite andra kompisar som fattades, men hade verkligen galet kul!
Tack för det. det behövdes faktiskt.

Tränade ikväll & det känns väldigt gött att vara back on track igen! träningen var riktigt rolig faktiskt, spelade med min backpartner Maja! ååååhh innebandy! är så tagg på den sporten nu så det är sjukt, synd bara att morgonträningen imorgon är inställd, men vem tackar nej till sovmorgon till 10.30? nä inte jag iaf. Kanske ska träffa min fina vän Emilia efter skolan imorgon, vi har en del att ta igen då vi inte träffats på ett tag!
Men innan dess så måste jag sova, godnatt ♥
jag älskar dig.

word a la Cajsa.

it doesn't matter how good you look, it's the personality that decides if you get a good guy or none at all.

mongobilder, men ville bara säga att denna låten är fin..


mormor & morfars place

ovanligt att jag är här? nej inte så.. men det är så himla gött att åka hit en timme och bara ta det lungt och sen åka med mamma & pappa hem. finfint är det! Min måndag blev så himla mycket bättre när jag på sista lektionen hade matte och fick reda på matteprovet! jag fick B, åååååååååååå vad gött. Gick dock inte lika bra på träningsläran.. allt om anatomin & fysiologi bara snurrar runt i huvudet, fattar ingenting och det syntes på proven också, E på ena delen och F på andra.. ouuupps, på omprovet blir det A :) vi hörs sen. puss


ååååååååååååå saknar 9an


söt storebror.......


jag och bästis... igår!!!!


trust is nothing you get, it's something you have to earn.

Haft en asgrym helg !! suger dock att måndagarna alltid är tvungna att komma...
Hade en amazing kväll med fina vänner i fredags, en ap mysig kväll med Tim i lördags, slapp och go dag i söndags och sen ännu en mysig kväll. Sovit med tim i 2 nätter nu alltså, så himla mysigt! undra hur jag ska klara mig utan honom i 3 veckor snart... :(
Skolan på måndagar är så himla onödiga! inga roliga lektioner och bara långa och jobbiga. Haha vem gillar måndagar? Är ändå hyffsat frisk nu så jag kan träna massa denna veckan, finfint!
Nä nu ska jag hänga med på lektionen, puss på er.
sommar

party

Min söt lilla vän Zanna gjorde min dåliga kväll till en toppen kväll igår!!
satt hemma och var alldeles deppig då zanna ringde och fick med mig ut, vi var på lokalfest för att fira Marcus som fyllde 18 år. Jag hade galet roligt! kom hem rätt sent dock.. hemma runt 03.00 tror jag.
Segt att gå upp tidigt idag med för att åka in till stan och kolla när älsklingen spelade lite innebandy & äta lite pizza. sen hem igen.. tim kommer troligtvis hit ikväll, gladiatorerna ikväll.. TAGGA! haha.
ha en bra lördagskväll! vi hörs senare, puss

this day turned from happy to sad.

ja bilden är från fb.

skolan.

sovmorgon till 09.20 idag, men timpen började vid 8.. så någon jävla sovmorgon blev det inte! sitter helt forever alone i skolan och önskar att jag låg i en säng och sov nu.. ZzZzZzZzZzZzZzZz...
men ska inte gnälla! det är fredag och det ser ut som att jag har en bra helg framför mig!
hahhaa söt bild från i sommras...

Hos tim

Vart i stan med pappa och Hasse och kollat på en grym HV match! Efter det drog jag hem till älskling.. Han tränade dock till 22.00 så fick umgås lite med hans mamma. Haha, han ligger här och snarkar brevid mig nu.. Vill också kunna sova:( puss


wherever you go alone, I will follow you

löp imorse, gick bajs.. helt åt skogen. Tog en lång dusch och en rejäl frukost med resten av dom goa innebandy brudarna! Vidare för lite skola.. redovisning , entreprenörskap & lite engelska där vi förövrigt bara glor film. Upp till mormor för att spendera lite tid med henne och min söta lillkusin Elin, bjöds också på mat somvanligt! puss på dom! Hemma i sängen nu igen.. har faktiskt ingenting jag behöver göra :) förutom att städa mitt rum och göra lite matte.. men ska jobba mke matte imorgon i skolan , sen sparar jag det till helgen så får Tim göra det. haha eller? Kan ju också droppa ner den hemma hos Maja, hon sätter sig säkert och gör lite extra matte, den sötisen är en smartis.. eller? Nä men nu sitter jag och skriver en massa skit bara, ha det gött. hörs senare
att våga vara annorlunda är vackert. lookbook.nu
hitta dessa sötingar med, kärlek vid första ögonkastet! vill ha dom

do not let people step on you, atleast not with shoes on

vilken jävla skitdag detta har varit... blir bara så trött på saker och ting.
en positiv sak är att jag träffade maja en stund, den ungen får mig alltid på gladare tankar.
en annan positiv sak är att emilia är en underbar kompis.
Får träffa ännu en amazing och saknad kompis imorgon, ska spendera lite tid med lollo imorgon efter skolan, hur grymt som helst! saknar henne så.
har inte så mke mer att säga.. förutom att jag är trött , sur & ledsen, vilket inte är så intressant?
hörs imon
jag och bästisen lollo i italien

it's not a dream, it's a big goal for the future. PART 2


BITE ME!!

I want, if you want.

iväg och träffa majjsen en stund. vi hörs senare, puss

frukost på sängen

2 mackor, varm oboy och ett äpple! det bestog min frukost som jag fick fixa åt mig själv av idag. Är ju ledig så tänkte sätta på en liten film och njuta av att jag kan sitta och glo film en onsdag vid klockan halv 1!
Fick dock ett tråkigt sms av coachen i skolan.. blir ingen innebandy på morgonen utan vi ska ut och löpa..! jippie vad roligt när man hostar som en gris och är förkyld som en kossa. menmen, får väl bita i det sura äpplet och köra på. vi hörs senare puss !
min frukost!!!!! haha eller?

it's not a dream, it's a big goal for the future.

Everybody doesn't want to live like this, 
but I want.

"den som inte taggar ska vi kicka i huvet"

sov hos min mysiga pojkvän inatt. Bevisade för honom igår att jag var bättre än honom på Trackmania, kung!!
Morgonträning imorse, fick egentligen inte träna.. men eftersom våra två kvällsträningar är inställda denna veckan så gjorde jag det iallafall. Gick väl sådär.. menmen! Sen vidare till skolan! ska också påpeka att jag råkat ta sönder min sko, sulan lossnade visst *uppss* haha, men gick till vaktis och fick den ihop limmad.. fick dock gå hela dagen utan skor! snyggt & kallt. Men mår fortfarande inte bra, lite feber oså.. men tvingade mig igenom denna dagen också! Är ju faktiskt ledig imorgon, så hade lite att kämpa för :)
Denna lapp hänger inne på lärarnas kontor... hahaha därför dom alltid är så glada..

today

åker strax till älskling för att sova där inatt, ska tvinga mig själv till skolan imorgon.
puss
lookbook.nu

it's your turn to looooooooooose.

ingen skola för mig idag, bara legat i sängen hela dagen och stoppat i mig halstabletter och någon ostbit.. får inte i mig något annat. Får hoppas att mamma lagar nåt gott sen och att hon tvingar i mig mat. Har inte så mycket mer att säga förutom att film räddar min dag! kollat på Abduction & Trust, skitbra va dom, om ni ville veta.. nu ska jag ta min dag till en ny nivå och sätta på en till film. puss
tog bilden av Zannaa, hoppas de är lungt bebbe

the day you know... before aaasholemonday

det blev inte så mycket uppdatering igår tyvärr. Men ska beskriva dagen lite iaf! en krasslig Cajsa gick upp för att spela match, taggad som satan och glad som satan! spelade i första kedjan med majjsaan, gjort det i några matcher nu och vi fick åter igen berömm! Så himla roligt så det känns som att världens vänds upp och ner! men har sagt det innan och säger det igen, jag älskar innebandy! Matchen slutade tyvärr 2-4 till Vänersborg, enligt mig var det orättvist då vi kämpade och slet men turen kom inte, då istället dom hade tur på 3 av sina mål. Men sånt är livet.. Min alldeles egna älskling kom till mig igår kväll, blev en myskväll i soffan och sen sov han här. Alltid så kul att vakna upp och se honom brevid sig. Han åkte iväg innan för att kolla lite innebandy och jag skulle egentligen jobbat, men var för sjuk för det kände jag. inte kul att stå där med hosta och hes röst + lite feber.
Hoppas faktiskt jag kan ta mig till skolan imorgon (ingen såg att jag skrev det där...) eftersom att jag förhoppningsvis får reda på lite prov som jag gjort.. resultaten är ju det roligaste, haha! Sen hoppas jag att jag mår tillräckligt bra för att kunna träna på kvällen också. wihoo
nä nu ska jag kolla sista avsnittet på gossip girl säsong 4.. kollat klart på alla säsonger nu. fan ska jag göra nu då ? :(
pösss

pissed off!

"förbannat! du är hela tiden överallt, men aldrig hela tiden här!"

och med denna äckligt dåliga men braiga låt taggar jag matchen imorgon.

nu ligger dina kläder ute på gatan!

fredag.
Inte konstigt att jag var på sånt humör igår.. vaknade med världens huvudvärk, förkyld och ont i halsen. Stannade hemma från skolan för att förhoppningsvis bli bättre. Druckit en massa te, ätit halstabletter och ipren. Mår faktiskt lite bättre, men inte så bra som jag hoppats på..
Spelar säsongens viktigaste match imorgon och jag bara måste vara på topp. Taggat inför denna matchen hur länge som helst, och inget eller ingen ska få förstöra det för mig.
Hemmakväll med familj och massa film ikväll.
ha det toppen
dålig bild.. men är inte jag och min backpartner coola?
Juste, pratade lite i tele med zannis igår. du är bäst gummsi ♥

when the children cry

trött, sur, missnöjd, gnällig.
bloggar en annan dag.

what I live for.


Slutat

Slutade skolan vid 11.00 idag.. Hade bara träning i princip. Har ju jobbat på så bra med vårt projektarbete, gjorde klart det redan förra veckan! Och redovisningen är imorgon, så arbete lönar sig!
Påväg upp till mormor nu iaf, ska va där tills mamma och pappa slutar. Hade vart gött att åka hem och sova i sin säng.. Men att åka till mormor och morfar går lika bra. Ha det gött , puss


back from school

fick massa god mat hos underbara mormor och morfar! mormor fick även stryk i blokus av mig, haha! åkte med mamma hem och nu sitter jag här med mina matteböcker i sängen för att göra läxan tills på fredag. Startat på nytt kapitel nu, dags för lite Ekvationer & Formler... frågan är varför? bättre att ha dubbelt så mycket engelska typ, det har man iaf användning för.. -.-
Nä men ska ta tag i det nu och spara lite tills imorgon också för jag måste ju vara fit for fight tills träningen ikv.
puss på er.
L O V E
hej jag är mongo! hejdå

onsdag.

hej, lite dålig uppdatering här.
Men hade lite morgonträning igår sen en skoldag, gjorde ett till matteprov.. Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar och mös lite och tittade lite handbolls VM. Senare på kvällen tog jag bussen upp till min söta unge och nanade där inatt! myspys. Hade lite gym imorse utan tränare så det blev inte så jobbigt.. vi var bara där en stund och gjorde lite övningar, sen blev det en lång dusch och en sväng till ICA för att köpa något att stoppa i magen. Är i skolan nu. En seg onsdag väntar... längtar tills jag slutar då jag åker till mormor och får min favvo mat! bästa kocken är hon! Sen träning ikväll.
Men ha det fint så hörs vi senare, pösss
vill åka utomlands.

innebandy

hej på er!
en trött men glad tjej sitter i sängen just nu!
Löpträning idag på träningen, det behövdes kan jag säga.. har hunnit äta också, och nu sitter ja här och skriver lite med fina kompisar och en fin pojkvän.
Ska sova strax, morgonträning på schemat imorgon ju & denna veckan är en sån vecka då jag inte  ska gymma på tisdagar så det blir nog en plugg & film dag när jag kommer hem imorgon. s k ö n t.
Men ha det prima så hörs vi!!
satan i gatan vad jag kommer sakna den här ungen när han lämnar mig här i kalla sverige för 3 veckor i Thailand... usch:(

för att må bra.

Jag har ju sagt innan att jag ska sluta äta alla godsaker, förutom på lördagar.. då bara måste man få i sig något gott, det är ju lixom mänskligt! men ska försöka äta rätt mängd och bra mat.
Tränar ju tisdag, onsdag, torsdag morgon i skolan.
Tränar, måndag och onsdag kväll hemma.
Men nu ska jag inskaffa ett gymkort uppe på skolan så jag kan göra mina ryggövningar osv där.. 
Då kmr ja träna varannan tisdag & måndag eftermiddag och fredag morgon.
Sen för att träna hela kroppen och också få upp pulsen lite så har jag bestämt mig för att börja simma en gång i veckan efter skolan också, blir troligtvis torsdag.
Sen match oså på helgen..
Låter inte detta helt okej?
Det viktigaste är ju att äta mke så man orkar med allt detta. men ärligt så tror jag att jag kommer må bättre av detta själv.. är ju så slöö och slapp hela tiden. haha!
Nu ska jag puscha mig själv och försöka klara detta så länge det går.
pösssssssssssssss

at schooooool

Tim sov hos mig lördag-söndag , mysig kille. Jobbade en stund igår. Åkte hem till Tim och pluggade lite matte och sov där. Imorse kändes det som ett helvete när väckarklockan ringde, ingen av oss varken ville eller orkade gå upp..men nu är jag här i skolan igen. S U C K. Taggar iaf träning ikv:) aaasgött!
Juste , jag och min backpartner också min bästis Maja fick varsin ros på hemsidan från matchen i lördags. Dom delar ut rosor till dom som gör bäst ifrån sig. vi är stolta jag och min korv. hihihi så gött, kan inte sluta le. älskar innebandy.
puss på det

bejjbii påväg

söt tjej...
mamma är för lat för att gå upp så hon ringer istället. haha

springer mot vinst.

Vart en gameday idag! Idag spelade vi mot Halna klockan 14.00 habo sporthall! Jag tyckte det var as skoj att spela, hade kunnat spela ännu mer. Vinst med 9-4 iaf! Grattis till oss :) nu har jag ätit och duschat, sitter och väntar på att min älskling ska komma.
Är rätt sliten nu, massa träningsvärk och ryggen gråter. Så jag ska lägga mig i sängen och vila en sväng nu, men ha det finfint. puss på er

fredag den 13.

hade sovmorgon en timme idag som varje fredag, idag börjar skolan nämligen 09.20! Startade med en seg svenska lektion.. läsa massa om antiken. usch! Följd av hamburgare till mat sen lite matte.. försökte fatta allt till provet, lyckades inte så bra men en del fasstnade nog.. *host* haha sen entreprenörskap, projektarbete ! men jag var den enda från våran grupp där.. men kung som jag är så gjorde jag klart allting! hem till habo och dela på en kebabrulle med fina maja och sen vidare till jobbet. Kom nyss hem och hjälp vad skönt att tvätta ansiktet och sätta på sig OnePiece, mummaa! Nu ska jag äta någonting sen kolla film som vanligt.. haha taggar match imorgon på mitt sätt! nu ringer mormor så ska prata lite med henne nu så  puss och kram

before you start playing the game, you have to find out if it's just a game and who's in your team.

tjejer gillar pojkar som..
◊ pojkar som börjar skriva i chatten.
◊ killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig
pojkar som kramar dig bakifrån.
pojkar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
pojkar som kysser dig om du skriker på dem.
pojkar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
pojkar vågar att visa känslor för dig framför andra.
pojkar som ger / lånar ut sin hoodie.
pojkar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
pojkar som alltid tar din hand.
pojkar som älskar dig för vem du är!

Finns så mycket sånt här, såg detta inne på facebook idag. Det läskiga är att alla tjejer verkligen verkar hålla med om att allt sånt här funkar, frågan är bara om killarna har energin att bry sig och om dom verkligen fattar att det faktiskt är så vi känner? KILLAR!? sånna här tips på facebook.. ta vara på dom.

men jag älskar min pluttis för vad han är iaf, för han får mig att känna mig speciell & lycklig.
tim ♥


torsdaaag!!

Träning med killarna imorse.. rätt roligt faktiskt! blir lite mer tempo osv.. dock så gjorde jag inte min bästa träning om man säger så, men det är okej om man tänker på all träningsvärk jag har och på hur mycket jag slitit resten av veckan! rätt skönt att jag inte har någon träning ikväll så jag kan lägga mer tid på att göra mig själv hel tills på lördag då Halna kommer hit för att lira lite emot oss, taggar som fan! hoppas jag får spela backpartner med Maja. Blir så mycket roligare då:)

Efter skolan imorgon så ska jag direkt till jobbet och jobba lite, känner egentligen att jag måste plugga matte.. men har nog lite extra tid till det efter. Sen ska jag försöka lägga mig i hyffsad tid imorgon så jag är laddad på lördag! Jobbar på söndag också, men får faktiskt se om jag kan byta den. Har så mycket att plugga på.. måste klara matteprovet på måndag och jag fattar ingenting av det vi håller på med. Så tråkigt är det.
Nu ska jag vila och kolla lite gossip girl, kanske köpa lite dip och morötter.. bara för att lyxa till det lite? haha ha det grymt puss!!
haha dino idag på H&M

winners never quit, because quitters never win.

Åkte till skolan 06.53 idag och kom hem 16.45.. varit en lång dag idag! Började med gym imorse och för att ta mig dit satt jag på en buss i 50 min. Men gym sen lektioner, fick reda på ett prov som jag fick VG på, alltså ett C eller B i dagens nya betyg. Sen vid 14.30 var det dags för träningslära provet! kunde ändå en hel del.. men inte så mycket så att jag ska kunna vara lugn. Vill verkligen inte få F på detta prov :( Upp till mommo&moffa & min stackars kusin som har vattkoppor.. hann tyvärr bara stanna i 10 minuter för sen kom mammsen&pappsen.
Skönt att komma hem till ett nystädat rum iallfall och att lägga sig i sängen för att koppla av en stund innan träningen ikväll, usch vad fint! men ha en bra dag så hörs vi senare. kjjaaam
gammal bild som gatan.. men bildbrist.

where are you going to sleep tonight?

hallåja! sjukgymnasten för mig imorse, kändes faktiskt bra när jag gick därifrån men sen gör det alltid ont nu efter när han knäckt och grejat, men det släpper snart! fått lite nya övningar och nu ska jag tamefan kämpa med dom. Orkar inte ha ont i ryggen längre, slut med det nu!
sen en seg dag i skolan, inte mycket gjort vilket var väldigt skönt! Hem till mormor&morfar att äta som vanligt, muummss!! det är min vardag att åka upp till dom nu efter skolan. så gött.
Har städat och möblerat om hela mitt rum och är riktigt stolt över mig själv nu faktiskt! Städade istället för att plugga vilket inte var så bra kanske..? eller? haha men har hunnit plugga också! känner mig redigt grym nu alltså. Haha ne men rätt gött när man får så mycket gjort. Men ska fortsätta plugga nu!
ha det prima mega fint. pöss

don't choose the most beutiful boy, choose the boy who makes your life most beutiful

lite dåligt med skrivande här eller vad säger ni..!
Jobbade igår 14-19, sen tog jag mig in till min älskling i stan för att sova där! & fyfan vad jag saknat honom, helt sjukt.. och nu va vi ifrån varann i 1 vecka, fatta när han snart åker till thailand i 3 veckor?!  snyft.
Nä men lite skola var det för mig idag, led mig igenom det hela med förjävla ont i både mage och rygg. Vet att det är mycket klag från min sida om min kropp.. men ärligt så vet jag inte vad som händer med den, känns som det är något som bryter ner mig och snart har jag bara huvudet kvar, om ens det! nä men jag kan ju bara hålla i mig och ta kampen så att säga. Va en sväng uppe hos mormor och morfar med och hälsade på, Farmor & anders var där också så fick skjuss utav dom hem:)
Tränat en sväng ikv, sen träning idag så jag ska strax gå och lägga mig.. ska bara läsa igenom Anatomin & Fysiologin en gång till. Längtar INTE till provet på onsdag, usch vad svårt det är! menmen nu ska jag sätta igång.
puss påå eeer
dagens vilja ha:
mer skor.

innebandy

Spelat innebandy i Tranemo idag, fick med oss 3 poäng hem! Men matchen blev väl lite kaos som vanligt när vi spelar.. även om vi leder stort så ska vi alltid lyckas släppa in dom i matchen på ngt sätt.. Men vinst med 8-5 idag iaf! och jag spelade bartpartner med min bästis Maja! allt blir mycket roligare då! :)
Bara suttit hemma och kollat Gladiatorerna och lite film med familjen ikväll. Men var väldigt sugen på att dra iväg till några vänner och leva lite.. men hittade ingen energi till det, men att mysa i soffan och sakna sin pojkvän passar väl lika bra.. Ska in till stan med mamma imon på morgonen för att fixa en sak och sedan hem och jobba.. och suck vad jag känner att det inte passar mig just nu. Borde sitta hemma hela dagen imorgon och bara plugga! Menmen nu ska jag kolla något avsnitt av Gossip Girl så jag somnar gött sen. ha det prima fint, kärlek på er.
min finfina kompis emilia på våran nattpromenix för ngn dag sen
Fiffis bild från Instagram på lisa och mig!

twitter !?

glöm inte att följaaaaa
& instagram!
Cajsamattlin

i wanna take it home

Som sagt så var det KM i sporthallen idag! 3-4 där nere med majsen! finfint, sen vidare till stan med mamma och lillebröderna Calle & Gustaf. Hem till mormor för att slänga i oss lite underbar mat och sen följde hon med oss till A6 för att jag skulle köpa en tröja på Stadium och sen handla lite mat på Coop. dock så blev resan till Stadium inte så lyckad.. Gustaf försvann så vi vimsade runt på hela A6 för att leta efter skitungen, efter 20 minuter hittade vi honom inne på en leksaksaffär där vi redan kollat några gånger innan.. -.- Våra hjärtan hoppade nog ut ur våran kropp under dom 20 minuterna.. fyfan!
Hemma nu iaf, gör inte mycket.. Tänkte städa lite och fortsätta att rensa garderoben sen kanske jag tar en liten promenad eller någonting, för ikv ska jag tamefan sova som en björn!! match imorgon, borta tranemo. på kvällen kanske det blir fest med lite kompisar, annars ska jag bara sitta hemma och vänta in söndagen.. för då väntas det jobb!! menmen, ha de gött. pöss
vaackra jönköping

kom och håll om mig.

hockeytime!! har inte orken att gå och sätta på tvn.. men det behövs inte, det enda som behövs är att vara inne på Facebook så vet man ju hur det går där.. perfekt. kollat lite film igen, Chasing Liberty as grym! :)
klockan ställd på 08.30 imorgon, jag och bestisfestis maja ska nämligen stå i kiosken nere i sporthallen, det är KM i sporthallen imorgon så vi ska vara snälla och hjälpa till lite :) gott att träffa fina vännen också!
Sen kanske jag ska in till stan med mamma en sväng, eller hoppas på det iaf..
Aee men godnatt bloggen & kom igen nu sverige. guld


waiting

Dåligt med sömn inatt alltså.. kunde inte sova så jag och Emilia gick ut och tog en nattpromenix, kom hem hit igen vid 06.45 då vi nästan somnade på en gång. vaknade runt 14.00 idag. Kollade på filmen Jag saknar dig helt OK film. Menmen sen åkte emilia hem och då passade jag på att rensa min garderob! hur gött som helst. Känner att jag behöver hålla mig sysselsatt för att hålla humöret uppe och tankarna på annat. Så därför ska jag antingen sätta på en film nu eller plugga en stund.. ha det gött. pöss

walk the moon

do not try to change me. If I had loved you, I would have done it myself.

ditt hjärta, ett pussel, många bitar behövs, en gör det helt..

onsdag, sov till 14.00! hur skönt som helst att äntligen fått sova ut, dock så vaknade jag av att hunden stog och skällde... gaah. Haha nä men åt lite sen har jag bara legat framför tvn och legat på spikmattan en stund, skönt för ryggen!! Ska strax iväg för att träna en stund, sen ikväll så måste jag verkligen sätta igång att plugga och det är ett MÅSTE! ska bara få fram energin till det, men det fixar jag nog.
sitter och lyssnar musik och tänker lite.. tänker på hur gärna jag vill flytta hemifrån, vara nåt år äldre och fortfarande vara tsm med Tim och våran första lägenhet, inte behöva oroa sig för pengar och att alla mår bra. Gasch vad gött det låter.. men nu ska jag sluta drömma och börja packa väskan!
vi hörs
haha jag och tomten (felix) på julafton..

I believe in miracles beacuse.. you are one.

dunderkanonbra film! New Years Eve, sevärd helt klart!!
stolt svensk nu med när Sverige vann i JWM! gott snack.
Ska strax lägga mig att sova, kanske dra på en rulle att somna till!
Imorgon är det träning som står på schemat.. fortfarande halvsjuk men måste bita ihop! Match på lördag borta mot Tranemo, gott.. hinner inte träffa älskling heller innan han åker på torsdag morgon upp till Karlstad för att spela SM med smålandslaget så får se honom om ca en vecka.. det suger ju!! men det lämnar mer tid åt mina kompisar, dom betyder ju lika mycket så gött att spendera en mmaaasssaaa tid med dom nu:) får väl passa på att plugga lite och göra lite sånt tråkigt också..
menmen, ha det fint och simma lungt, puss
nyår 2011

chillar mig in mot stan för bio med zanniis!

FAITH.

i brist på annat kul så kommer 10 fakta..

1. jag är kär
2. jag har världens finaste kompisar.
3. jag har dåligt självförtroende
4. jag älskar musik
5. jag har 4 bröder, ensam tjej alltså.
6. jag är perfektionist när det gäller mig själv.
7. känna sig behövd är det bästa som finns.
8. jag älskar att få massage!
9. jag älskar att bli kliad på ryggen!
10. jag hatar folk som ljuger för mig...

& en gammalgammalgammal bild


nyårslöften år 2011

suttit och letat upp mina gamla nyårslöften..
lyckades iallafall med 1 . att bli kär..!
jag är så jävla kär, kär i dig tim

you glow in my mind

hej på er, hoppas ni har fått in det nya året på rätt sätt nu!
Jag har iallafall fått in mitt år på ett bra sätt, var med Tim hela dagen igår, 1 månad idag!
Idag har jag vart i stan med maja, ätit lite god mat på jensens sen så kikat lite på stan, en tröja fick jag med hem iaf! starkt jobbat. Har också hunnit träna innebandy ikväll, woho det är ju som att jag svävar på moln!! Men icke.. jag mår bra det gör jag, men ändå inte.. börjar falla in i mitt gamla Cajsa igen, stressad och så himla yr i huvudet.. svårt att sova. jag mår bra när jag inte är ensam, men så fort jag sitter ensam på mitt rum så CABOOOOM!!! vet inte vad jag ska göra åt saken, bara hoppas jag växer ifrån det & slipper det hela året ut! Detta ska bli ett bra år, jag fyller 17! precis gått ur min första termin på gymnasiet, snart min andra. Börjar 2an.. Har världens finaste pojkvän, världens bästa vänner, har bra människor omkring mig(hoppas inte att någon idiot slinker i mellan..) Nä men det hr 2012 ska bli ett av mina bästa år! Har flera nyårslöften till mig själv.. kan dela med mig med ett par.
ha det bra.. puss

ny start, nytt år

Jag älskar min pojkvän & mina vänner.
hade aldrig klarat mig utan er, k ä r l e k till er!

2012

gott nytt år!

RSS 2.0