my life from negative to positive

överlycklig!! kan inte sluta skriva det

Fredag!

yesyesyes vad taggad jag är!! helt sjukt faktiskt.
Känner mig så jävla lycklig och lyckligt lottad just nu och fair play är grädden på moset. Om det går bra i helgen så kommer jag nog att hoppa upp och ner och gå på händerna. Laddad för livet nu känner jag.. fortsätt så Cajsa!! och ni också, va positiva och njut! hoppas min energi smittar av sig på er nu.
pusspussspussss
glad

tims place

efter skolan idag lyxade jag och majset till det med lite jensens mat! & inte nog med det, vi tog oss även till solariumet för att sola en stund. bara för att!
Men just nu så sitter jag hemma hos tim, han åkte precis på träning så får sitta här ett tag själv, ska nämligen sova här inatt & imorgon går jag sista skoldagen innan lovet och imorgon så börjar också fair play. gottmos.
Tänkte även passa på att skriva grattis till mormor & min lillebror Calle som fyller år idag, puss på er :*
gammal bild!

spelberoende...

hej på er.
hade en väldigt go träning imorse och sitter just nu i skolan och lyssnar lite inför provet som vi ska ha efter lunch... Men har insett en sak! har blivit spelberoende av Tetris. HAHAHA. när jag är påväg att somna ligger jag och tänker på hur jag kan göra bättre nästa gång osv.. känner mig lite sinnessjuk faktiskt.
Men aja, torsdag idag alltså! ska inte göra mycket idag förutom att ta det lungt och vila inför helgen.
men ha en bra dag,puss

kasst.

när man är ledsen går man fortfarande och ler, kommer det med tiden? att man blir äldre och hanskas med saker på ett helt annat sätt? att man lär sig att vara stark även när det gör ont ? att man reser sig upp även om man faller ? kanske är det för att man inte har något val?
Bara för att man är ung men att man fortfarande blir äldre, har man ingen rätt till att må dåligt? Får höra nästan dagligen att jag borde vara fullproppad med energi och älska livet! och visst så känner jag vissa dagar. Men andra dagar så vill man ändå försvinna, ligga och lipa hela natten och glömma att man existerar.
Jag menar vi är också människor för att vi är unga, vi är fortfarande människor för att vi växer.
Alla människor kan ha dålig dagar, men bara för att man har en dålig dag betyder inte det att man har ett dåligt liv?
Pågår rätt mycket i denna åldern kan jag lova, som det gör i vilken ålder som helst, det är lixom en del av livet.
nu undrar ni säkert varför jag börjar prata om detta helt plötsligt? jo för jag är själv en sån människa som velar med humöret upp och ner. & just nu är det väldigt nere, men är fortfarande delvis glad..
ung, levande, glad, ledsen, arg, negativ, lycklig, fantasifull, olycklig, kär, trött, förbannad, positiv, rädd, energifull, död, förvirrad. j a g

Gina Tricot


Jeffrey Campbell

henrykole.se

"proud over that you are mine"

lyssna på spotify ist.. dålig kvlité här. men älskar verkligen låten.

onsdag

godmorgon!
som ni vet så är jag ledig idag förutom att jag hade gym imorse på morgonen, men struntade faktiskt i det idag pågrund utav min rygg bla.. så fick sova någon timme längre.
Idag ska jag bara sitta framför skolböckerna och plugga och sedan träna innabandy på kvällen.
Har inte så mycket mer att säga så ha det bra, puss!
" ta hand om varandra, speciellt när den ena behöver det som mest "

you can never live one day twice, forget yesterday.


finns det liv så finns det hopp.

hemma! & nu står det plugg på mitt schema.. har nämligen prov på torsdag och även engelska redovisning på fredag. Kommer dock hinna att göra endel imorgon då jag bara har gym på morgonen och slutar efter det.. Så går det när man är tjej och gör allt man ska undertiden vissa killar inte sköter sig, men som jag sagt innan.. jobb & slit ger utdelning!
Men att vara lite extra ledig är någonting som behövs eftersom jag vart så trött nu på sista tiden.. Så istället för att ta upp böckerna och plugga så skjuter jag på det 2 timmar.. för nu ska jag kolla film! pusss på er
osöt.

biffen


hockey!

godmorgon på er! Tillbringat min morgon i Kinnarps Arena med stora svettiga skydd och en stor HV tröja! Hade även på mig ett par skridskor som jag knytit alldeles för löst eftersom skridskor är svårt att knyta.. Hjälmen var alldeles för stor så jag såg inget. Men vet ni? KUL hade jag även om jag var SÄMST & jag LEVER. wohoo!
sitter på tråkig lektion nu.. men kämpakämpa! som sagt så är det sista veckan. F i g h t

förtjänar nt skiten.

tränade en fett go träning ikväll, hade mycket spring i benen och en massa ilska att kötta ut! Att kötta ut det på ett rätt sätt är något jag lärt mig genom åren, så ett plus där!
Sitter just nu i sängen och ska strax sova, är både nervös och glad över att hockey står på schemat imorgon på morgonen! Glad över att det är lite variation men nervös över att jag är kass på att åka skridskor.. stackars min rumpa imorgon, den kommer vara gul och blå efter det!
Nä men har inte tid att sitta här! Ska ta och prata igenom lite saker med en bästavän och sedan somna gött.
ha det fint!
power

träning!

brummar strax iväg till träning och på vägen plockar jag upp festis också!
laddad tjej
fina vän! inte så söt bild kanske.

glömmer aldrig det du gjort

Hej. Hemma efter en rätt kort skoldag pga vissa saker och efter att vart hemma hos mormor & morfar en stund, sov 1,5 också, skönt! Har även hunnit med att ha utvsamtal i skolan och ja allting rullar väl på..
Hade gärna åkt bort och tränat lite fotboll nu innan innebandyträningen börjar, men sparar på det krutet.
Annars så mår jag toppen och gillar att graderna stiger! Men trött som alla andra är jag självklart också,..
även trött på att det alltid ställs en massa krav och begär på en själv, saker du MÅSTE och SKA göra, saker du MÅSTE och SKA veta , saker du MÅSTE och SKA svara på.. men har själv ingen aning om varför det just är dig dom frågar. Det är väldigt sällan man får credit för det man gjort bra.. iaf från min sida, när man var liten fick man beröm bara man klarat läxan i skolan, men nu när man behöver det som mest får man det aldrig. OCH när man väl får det så har man så kasst självförtroende att man inte kan fiska upp det till sin lilla hjärna..
Aja lite tankar och känslor bara..
ha det toppen bra, bamsekram.

längesen

längesen jag bloggade nu..
men haft en dunderbra helg!! kan ta lite kortfattat vad jag hittat på..
fredag, bio med tim sen nana hos mig.
lördag, upp tidigt och kollade 2 matcher när älskling spelade med fina vännen maja, träffade även saknade ungen zanna. Jag och tim åkte hem till mig och senare på kvällen kom även Jacob och jessica.
söndag, upp tidigt för att jobba 7 timmar. Sen till tim och sov där.
& nu är vi här, måndag! sista veckan innan påsklov. Även Fair Play Cup på fre,lör,sön med. hur taggad som helst. sjuuuuukt kul. nä men vi hörs efter skolan, puss
old

tim här

hejhej.
vart på bio ikväll & såg världens roligaste film........ eller?
Sitter just nu på Cajsas rum och degar, kung är hon... :)
har match imon, kul? nej ligger hellre i sängen..
haha detta sög . hejdå

underbart väder.

finns inte så mycket att säga.. bara det gamla vanliga.
Jag tränar umgås med pojkvännen går i skolan och har grymma kompisar.
Kan nämna en sak att jag slutar vid 1 idag eftersom jag och några andra tjejer är komplediga från svenskan eftersom vi redan gjort det vi skulle.
Men ha en bra dag, för det ska jag ha. sol sol sol sol sol.

där kärleken är , där är också ditt liv


treat me wrong, and you will dream that you would treat me right.

goa glada söta fina dunder goa onsdag!!
Vaknade upp trött och glá i älsklingens armar idag, åt lite frukost i sängen och slängde på mig träningskläderna. Drog mig ner emot gymmet, gottmos var det!
Vidare till skolan för att göra redovisning, var sjukt nervös men det gick ändå hyffsat bra. Fick sluta efter det så just nu sitter jag här hemma och pluggar tills redovisning nr 2 på fredag. Känns inte lika säkert inför den.. men det ska jag försöka rätta till nu, så ha det finfint!

HAPPINESS

inte så söt bild från min sida... men glad är jag iallafall.

white face

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees.
ansiktsmask börjar bli standard för mig. kletar in det i ansiktet bara för att... men man blir faktiskt lite piggare iallafall. Ska strax ta och sätta mig på en buss in till min bejb! ska sova där inatt och imorgon börjar jag morgonen med ett gympass på sportlife. Har även redovosning imorgon på ett projektarbete.. är superduper nervös! 
Så ska sitta och plugga lite på det ikväll.
Men nu ska jag ta och börja packa väskan! Ha det toppen puss.

döden skiljer oss åt.

Sitter och skriver på min redovisning till muntliga nationella prov som jag har på fredag. Skriver ju om min och majas vänskap och bland annat om våran Trysil resa. Asså galet vad jag gillar dig din himla nallebjörn. När man sitter och tänker på allt såhär i efterhand, hur mycket vi upplevt tillsammans hur jävla mycket galna saker vi gjort.. hur mycket skratt vi skrattat hur mycket tårar vi gråtit och hur mycket rädsla som visats från våra ögon. det är fan S J U K T ! ingen kan nog förstå det här förutom just jag och Maja. Vi har nog upplevt nästan allt ihop!! Saknar vissa saker så sjukt mycket.. tex hur jävla dålig du är på att köra moppe, på mina galna idéer som vi alltid gjorde, på att vi var så sjukt jävla klockrena!! Att ingenting kunde stoppa oss förutom vi själva.. Att sova över varje natt, umgås hela dagarna, tröttna på varandra men att skratta åt det 5 minuter senare. Sitta och glo film och sen få ett sms och 10 minuter senare är man ute och gör världen nervös för vad vi ska hitta på.
Jag är sjukt jävla glad över att du är min bästavän Maja, helgrym är du!! Även om du har dina bitchstunder.. så kan du inte stå emot mina roliga skämt!! Vet att du sitter och tänker på mina skämt när du sitter på toa och skrattar för dig själv!
men eeeeeeeeyhh kompis!?!?! jag älskar dig.

Lycka och trygghet, min vän, min maja.

bara för att denna killen vill att jag ska blogga...

...så gör jag det! puss på dig älskling

i skolan.

fick som jag ville, en go morgonträning!
stoppat i mig lite frukost och sätter nu igång med veckans segaste dag! slutar 15.35 men ska fortsätta att plugga när jag kommer hem, mattemattemattematte.
Så jag har en rätt trist dag framför mig, men har en go dag i morgon så de fixar sig.
men ha de gött så hörs vi, puss.

motljus

trött träning då det kändes som jag inte hållt i en innebandyklubba på något år.. löpning och styrka med, det var gött dock!! förutom mina jävla skavsår på hälarna, sadface.
Dåligt slut på en toppen dag!! men tar nya tag tills imorgon och börjar den dagen med en B R A träning.
puss

Don't fight the feeling! do something about it.

Hur gött att sluta klockan 11 idag ?
Hur gött att träningsläran va inställd?
Hur gött att jag fick göra matten hemma?
Hur gött att jag tillbringat min eftermiddag hos mormor & morfar?
Hur gött att jag är ovanligt GLAD idag?
Hur gött att detta är en bra start på veckan? 

m m m m m m m m , jävligt g ö t t , win.

sitta i skolan 3h för att vänta på matte.. äh åker till mormor ist.


Nationella prov.

muntligt, en bild som betyder.
detta startar jag min måndag morgon med!!
Planerar en redovisning runt denna bild, Trysil 2011 med min festis Maja.
A W E S O M E  mer än så behöver jag inte säga.

mot jobbet!

black white, same shit, but so different.

people want everything but everything means nothing if i ain't got you.

hej!
Som sagt så var jag hos Tim igår, bakade kladdkaka med polly, hjälpte pluttisen med hans engelska läxa & vi spelade spel, självklart så vann jag. Haha!
men han har match nu och då kan jag passa på att sitta i sängen, lyssna lite musik och sova lite kanske & prata med lite friends. Bebisen kommer hit sen och sover här och imorgon så ska jag jobba! ångest varje gång.. men lyckan när lönen kommer är rätt fin:)
Men puss på er, ha det fint :*
haha, sötis..

skolan.

Försov mig till klockan 10 idag.. så tog bussen vid 11, lite ovärt men fick så dåligt samvete så kände mig tvungen att åka in. Hann iallafall göra matteprovet vilket jag kommer få ett stort rött F på. Har projektarbete lektion nu utan lärare, men det är bara jag tessan johanna & Timmy kvar.. STOLTA pluggisar kallas det.
Ska vänta tills bejb slutar och sen tillbringa denna fredagen med honom, myspys!!
Men ha en dunderbra fredag så hörs vi, puss på er
hahahhaha gammal bild

mycket musik

Som jag anade så har jag inte gjort mycket idag, för det mesta bara legat och degat i sängen och tittat på The Walking Dead. läskigt, men bra. Brummade dock iväg på moppen en stund för att tanka, helt onödigt egentligen.. men var tvungen att komma ut! Ligger just nu och tänker på hur sommaren kommer bli och på lite val som man måste ta och klura ut. beslutsångest!!
mycket musik nu.. men det är ju en del av livet! så stå ut

Kevin Hammond


studiedag!

Ledig idag vilket är väldigt skönt och behövligt. Vaknade runt 10 ungefär och har gjort en awesoooome frukost till mig själv, är spymätt nu.. Idag händer nog inte mycket, hade tänkt att gå ut och löpa men funderar på att åka in och simma istället.. om ngn orkar göra mig sällskap då.
Men först så ska jag ta och kolla på gårdagens avsnitt av Big Brother, yeay! puss
fruktsallad & våfflor. gott & bra!! skippade grädden också.. ännu bättre :)

Jasper Forks

Låten som ALLTID får mig att tänka på sommar, låten som ALLTID får mig på bra humör. har bara bra minnen till denna låten. dunkade sönder den på Gothia 2010 och efter det har den alltid vart här. s o m m a r

hej igen.

att inte skriva om hur man mår gör så att man mår bättre!! dagens fakta.

Haft 4 bra dagar nu och är proppad med ny energi, just nu sitter jag hos mormor och varit här sen klockan 12. nämligen klar med projektet i skolan. Satt och kollade igenom lite bilder och hittade lite från när jag var brudtärna på Peter & Evas bröllop. En stund då jag verkligen var lycklig!!


stor kan man inte säga att jag var. 6 år sedan.. 10 bast.


men rund det va jag...
& inte nog med det.. kolla in mig här.


älskade mitt lila gamla rum!

haha ärligt? glad tjej?




hahahaha

 

 


jag har nåt min gräns.

kommer inte att blogga på ett tag..
Anledningen till det att det är inte roligt för er att bara läsa en massa negativa saker och om hur depp jag är osv osv... Så bättre att inte skriva någonting alls.
För jag vill inte ljuga och skriva att jag mår bra när jag inte gör det. Det är en annan sak i verkligheten när man kan le även när det gör ont, men när man ska skriva här på bloggen att allt är bra så känns det som att jag bara sitter och ljuger. Så ni slipper mig ett tag nu, vet inte hur länge.. men det märker ni säkert. Men ha det hur bra som helst och lev en dag i taget. puss på er

9 mars. fredag

Vaknade upp hos bejbii idag, tog oss vidare till skolan. En sjukt tråkig skoldag hade jag idag.. dock ett extra plus till Sanda då vi fick muffins efter maten.. det var dagens höjdpunkt.
Tog bussen tillsammans med bästis Johan och sen gick jag till mormor, ätit gott och träffat henne och morfar en stund. Hemma nu iaf.. hade tänkt att sova en stund och vila mitt dunkande huvud innan jag släpar iväg mig själv till match!! även om jag är dödstrött och hängig så är jag faktiskt sugen på att spela sista matchen för säsongen.
Men ni får ha en toppenbra fredag! puss
risig tjej.. men ni får stå ut.
ingen ork kvar, ingen lugn & ro, ingen glädje, ingen lycka..
bara dränkt i tårar
snälla, jag orkar inte.

kvinnans dag idag!

drar mig strax in mot stan & kom på att det är kvinnans dag idag, killarna ska alltså vara som slavar idag! Mmmm massage till mig sen :D I wish..
nä men tänkte bara säga hejsvejs till er, så hörs vi imorgon efter skolan! :) pusspusss
Mer Sebastian!! skärpning nu Cajsa..

torsdag!

sov hos älskling inatt och gick och tränade en awesome innebandy träning! svin kul faktiskt. Dock så följdes den roliga träningen av en hemsk jävla skoldag.. fyfan.
blev lite bättre när jag slutat och väntat på pappa med två fina vänner och blev bara ännu bättre nu när jag vart iväg och solat en liten stund och vart ute och gått en stund. Flitigt Cajsa!! Ska också ta och plocka iordning på rummet och sen börja lite smått på min powerpoint presentation och efter det tar jag bussen in till Tim och sover där inatt.
Så antingen hörs vi senare eller imorgon, ha en bra torsdag. puss!

igår!

Hade inga lektioner igår eftersom vi har projektarbete! Så det enda jag gjorde va att vara en sväng på stan med Amanda och intervjua en person om en dator och där va min skoldag slut!
Som tur var så slutade hjärtat också tidigt, vi gick också en sväng på stan, åt kebabtallrik & sallad, bio och en massa mys!! Underbar dag faktiskt :) sådana dagar behöver vi alla ibland.
jag på espressohouse, tog bilden på amandas blogg.. eftersom jag inte kan lägga in mina egna bilder..

wow

Justin Biebers nya hus som ha köpt till han själv och hans flickvän för 755 miljoner kronor.. tät kille.
alla vet ju att JB är min halvbror.. så ska få detta huset sen när han tröttnat.. rätt gött ;)
(tidsinställt inlägg)

take a deep breath, close your eyes and forget.

"dreaming is believing, it is okey to not be okey"

Sebastian Krantz

gjorde en sån spontan sökning på youtube, på en kille som vi ibland ser i skolan., fattar inte om han går på Sanda eller inte..
När han va med i Talang tyckte jag att han inte kunde sjunga.. men här är 1 låt som ändå var helt okej!

i would jump infront of a train for you.

tisdag.
Skott & pass träning imorse, alltid lika gött att kötta! Lite så min häl ser ut nu också.. köttigt!! blä. Men en rätt soft dag i skolan då vi slapp att ha matte! Vilket gjorde min dag bättre. Suttit i stan och väntat på pappa i en timme.. tessan och johanna gjorde mig sällskap en halvtimme iaf :)
Har inte så mycket att göra idag.. ska väl måla naglarna och göra lite ansiktsmask och grejer! Skolan gör mig dödstrött! Men funderar starkt på att gå ut och löpa.. bara springa och springa! Men tror inte mina fötter skulle uppskatta det men kan kanske tänka bort dom en liten stund..
Har bara gym imorgon på morgonen och sen projektarbete i stan.. kan sluta när jag vill!! Kanske åker upp en sväng till mormor & morfar och hälsar på och väntar tills älsklingen kallar på mig! ska nämligen sova hos honom imorgon. myspys.
bra bild... pappa duktig fotograf.. eller?

tack älskling!!

en dundersöt nalle!
bikinin som jag alltid velat ha! fattar inte hur han kunde veta.. :o
en urgullig klänning till sommarn.
& det finfina halsbandet!!
bäst är du bejbii!!
kommer somna lycklig & glad inatt, puss på er så hörs vi imon!

tankeställare

dagens sanning: people have no idea how long something they said can stay in my mind.

söt som socker, smart som salt & stark som peppar

tänkte visa er vad jag fått av min urgulliga pojkvän, men kom på att jag inte kan lägga in bilderna här eftersom min sladd är sönder.. men kanske kan låna storebrors senare efter träningen så att ni får se!
Annars så gör jag inte mycket.. denna bilden förklarar det mesta (Y



kärlek.

galet vad jag är kär i min söta lilla Tim! brun som en negerboll men fortfarande lika bra. skönt att han är hemma igen iallafall, mysmysmysmysmys.
jag älskar dig hjärtat, mer än vad du någonsin kommer att förstå.


vi båda struntade i skolan idag vilket var mega gött, men han åkte nu precis och jag ska ta upp engelskaboken och läsa lite i den! Sen träning sen ikväll också.. får se hur det går med alla mina skavsår på fötterna, men träna det ska jag! men ni får ha det så bra så skriver jag sen igen. puss

4 mars!!!

Hej på er.
Vilken grym dag det var igår! började med att jag och maja följde med mammsen till stan en liten sväng och efter det match, vinst med 6-0! och även jag fick bli en målskytt igår, det firade vi med lagfest på kvällen! och hjälp vilken rolig kväll, sjukt kul!!
& inte nog med det, sitter just nu i sängen och är hyffsat trött och sliten men ska strax ta och ändra på det och hoppa in i duschen för jag ska jobba vid 14.00 idag & efter det ska jag hem och mysa med Tim, min kärlek!!! som jag inte träffat på 25 dagar nu, herregud vad jag ska pussa på honom.
ha en bra söndag puss på er
inte för att jag är världens sötaste här.. men bilderna visar iaf att vi hade kul

@majas place!

Haft en bra dag idag! Varit så himla glad & lycklig nästan hela dagen! Fick B på det svår branschkunskapsprovet, 2.5 poäng ifrån A..! STOLT FLICKA. Lunchade på favorit stället Jensen's med fina vänner och efter det en rolig sväng på stan! Kollade in min älskade Jofama By Kenza jacka som jag har tänkt att glida runt i snart! Har också inskaffat mig några trosor och lite smink och en t-shirt från ett av favvo märkerna tiger of sweden, var dock på rea så ett extra + till mig där! duktigt Cajsa. Vi avslutade med en fika på Adelante och nu ligger jag och maja i sängen som två döda sälar.. trötta som in i men ändå sjukt taggade för match imorgon.
vi ses 15.00 i habo sporthall, ha en bra fredagskväll! nu ska vi mysa till det med godis och filmen Jag Saknar Dig.
puss
blandade bilder.. söta som stenar.

fredag.

sån underbar dag idag! Hur glad som helst och känner mig hur lycklig som helst. Solen skiner och jag sitter på sista lektionen i skolan! Tar bussen med Maja senare till stan och ska checka läget lite och senare till kvällen blir det massa mys. Hoppas denna härliga känsla håller i sig nu, känns helt awesooooooome! :)
Hoppas ni andra har det exakt lika bra som jag har det, puss
minnen så det bara skriker om det!!!!!
väldigt söta bilder också..

3 månader ♥

hihi, älskar dig

l o v e

pratat med min babe i telefon en stund nu ikv.. & bara hans röst gör så att det pirrar i magen. saknar dig så mycket Tim så det är sjukt! ♥
nu ska jag snart sova och ladda inför en dag med bästis imorgon, puss & kärlek på er båda.
dagens sanning: jag är lycklig

1 mars!

vår vår vår vår! underbart väder & skinnjackan är på!
Det! gjorde min hemska torsdag till en bättre torsdag.. hatar torsdagar! småmålsträning imorse och sen två sega entreprenörskaps lektioner och sedan bara en liten engelska lektion. Har varit en sväng på gymmet med maja och fiona och kom nyss ut ur duschen och jag sitter redan i pjamas.. haha underbart ju!
Tar ett djupt andetag när jag tänker på tanken att det är fredag imorgon, den 2 mars! Min 3 månaders dag med min kärlek och endast 2 dagar kvar tills jag kan pussa på honom igen!!
Ska dock jobba den dagen.. men vi kommer att träffas på kvällen! Ser också fram emot en himla fin dag/kväll med min fina vän Maja imorgon också! en tripp till stan och sen senare lite myskväll & på lördag sista hemma matchen klockan 15.00 i habo sporthall!!
Nu ska jag äta en himla massa mat så ha det grymt pusssssssss

RSS 2.0