monday is a big no.

tjenatjenatjena!

Jag och maja kom hem vid 01.30 igår oså åt vi lite för vi var så hungriga efter allt jävla dansande! så vid somnade tillslut vid 02.00 någongång, snacka om att man är lagom trött nu när man jobbat idag också? men skönt att hitta på saker istället för att bara sitta hemma och ruttna , right? Träning ikväll också, hur skönt är inte det!?
här kmr lite kort på hur jag såg ut igår !
'
sorry, but you are too wonderful and amazing to be able to let go of.

even angels can fall

Grym dag igår!
först match , vinst med 11-0 :) HAHA grymt.
Sen fix med min korv maja, jag hjärta dig vännen!
Sen kom resten av mina favvo tjejer, bara johanna o fiona som fattades.
Sen vidare till Markus där massa mer vänner fanns, sen drog hela feta gänget
vidare till en annan fest som var helt grym! dansa skorna av mig, bokstavligt talat.
Det enda negativa va att jag fick en smäll i huvudet och knappt kunde stå, som tur var
så var Maja där så jag landade i hennes armar:) sen blev de bråk o the cops kom.
Men sånt händer! :)
haft en chill/mys dag med maja idag, men ska snart iväg till nästa maskeradparty, men blir
lungt idag eftersom att jag jobbar imorgon.
Men ha en awesome haloween! puss från mej.

haha, vad fan hände här?

give me your strenght.

what it worse then we don't even remember why we are fighting ?

go träning ikväll alltså! men nu ligger en seg Cajsa i sängen med sitt underbara Hello kitty täcke.. haha! känner mig som 10 igen, på ett härligt sätt.
Aja, träningen imorgon på morgonen inställd., rätt gött från min sida faktiskt! Vem älskar inte sovmorgon lixom ? :) Sitter och taggar Haloween lite smått också.. eller vadå smått?! rätt mycket faktiskt . Hoppas på en helgrym helg! Sedan att det följer med ett bra lov. Men någonting som skulle suttit riktigt fint nu hade ju varit att dra utomlands med både tjej och killkompisar, bara leva. Sola bada partaja lite och det viktigaste av allt, ha kul. Om jag bara hade varit rik och nåt år äldre. Då hade jag inte ens tvekat!
nä men nu ska jag skita i verkligheten några minuter och bara drömma mig bort. Sen somna in och bara sova! Drömt rätt mycket mardömmar nu , typ att jag dör osv.. fan får panik av det! När man vaknar mitt i natten helt ensam och det är kolsvart.. hjälp :( nä nu ska jag inte va mes.. men tyckte ni kunde få veta det. haha
jaja nu orkar jag inte skriva mera, puss puss
sjukt gammal bild. men aa..

it's sick how much ONE person can effect another's life..

Yoo lillördag, glider livet på som en fest eller?! eller är ni lika trötta på detta väder som jag är? buhubläää.
rätt sådär flumm och trött dag idag i skolan , sen åkte jag upp till min älskade mormor och morfar och åt och besökte dom lite, haha dom blir alltid lika glada, så söta är dom:)
Sen har jag vart på team sportia och inskaffat mig ett par nya mjukisar för alla mina andra är såpass slitna, och en mössa.. bara för att det är sååå bööövla kallt!! men fan vad mesiga tjejmösserna är? bara massa rosa ju, ville köpa en killmössa men mamma lät mig inte, så fick bli en blandning.. men som sagt , bara för att hålla huvvudet varmt!
varning för fint ansikte... host
I want to cry.. because that before when I looked into your eyes I could feel love and happiness.
But when I look into your eyes know, can I feel falseness and a lot of disaprovement.
I want to know you like I did before, you where the best thing that i never had.

hög på livet.

jag behöver dej, klarar mig inte utan dig, jag tycker om dig, jag tänker på dig, jag bryr mig om dig, jag.. du. vafan.
är så jävla trött men kan inte sova, orkar inte tänka men tänker ändå, jag borde inte bry mig men jag bryr mig ändå.
Ja allt är som vanligt.
- jag vill sväva på moln ◊

Het it's à new day tomorrow

Tja. Hemkommen från en tripp med klassen, en resa som började med att jag försov mig och har varit flumm hela dagen.. Stog till och med och dansa med tomteluva inne på Ullared, but hey that's me?! Jaja, hemkommen nu. Och fick med mig lite gott och nödvändiga saker hem.
Puss


hey you, i love you my best friend.

och jag har fixat en ny profilbild till dejj också babyyy.
du är så sjukt fin! borde insida och utsida, hade aldrig klarat mig utan dej. puss

if we are going to escape, we are doing it tonight baby.


I need this day.

så gött med resursdag idag, det behövs verkligen, har inte kunnat sova ut i helgen , så va gött att få en extra dag.
Irriterande bara att min mobil dampar sönder och att jag inte kan skicka sms eller ringa -.-
hitta några bilder från matchen igår. våra snygga bortadräkter va på! älskar våra vita tröjor.

when you lose it, go wild.

Myskväll med maja igår. vi kollade på filmen Allt för min syster och vi började gråta efter att det gått 5 minuter på filmen och grät ända till slutet., har nog aldrig gråtit så mycket till en film, men den var så himla trovärdig! sen somnade vi gott.
Uppgång idag och vi började redan tagga för match, sjukt vad tagget var på topp idag! hela laget. Tjejer? vi är grymma! 3-4 till oss emot Lidköping. den satt så fint att vi tog en sväng till donken på vägen hem också :)
nu sitter jag här hemma och njuter utav att jag är ledig imorgon, hur gött som helst! & på tisdag åker jag och klassen till ullared. MUMMSSS! ska glo på en massa tv nu och bara njuta lite sådär, prata lite snack med bästis osåå med.
Njuta utav att jag har så underbara kompisar, att jag älskar dom och behöver dom. åååå puss på dom!
Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.Love.


I'm done when it comes to you


du är så jävla konstig, men tycker om dig ändå vännen ♥


you have the smile that only heaven can make.

Home from school!
Gick bra på mässan idag, och var faktiskt rätt kul.. men snacka om att det tar på krafterna att stå där och prata? :o sjukt jobbigt faktiskt. Sen har jag pratat med min Coach i skolan också.. sen var det dags att rulla hem med tåget. Moppen väntade på mig på stationen, som det låg 5 kronor på?!!?!?! haha wtf.. men tacktack. dolda kameran? nädå. Sen påvägen hem åkte jag förbi e bil, och seriöst.. det var typ ett monster i bilen. såg inte ut som en människa iallafall.. höll på att köra i diket och moppen slutade nästan att fungera.. och jag som är en sån mes blev självklart livrädd. Men allvarligt det var ingen människa :O
Nu måste jag plugga till mitt matteprov som jag har imorgon och läsa ut min svenska bok så jag kan skriva sista läsloggen.. Min och Fionas träningsdag idag också, men ärligt så tror jag inte att jag har orken till det idag tyvärr. Måste rensa alla mina kläder också som jag kan sälja på loppisen på lördag resten slänger jag.. vill bara bli av med all gammal skit som jag har -.-'
Efter loppisen så ska jag nog med Maja och kolla på hennes.. ehm.. aa.. killkompis?;) blir de bra maja?:) ja men han ska iallafall spela fotboll. Sen blir det en lugn kväll för på söndag åker vi till lidköping för lite match.
nu ska jag dricka oboy och plugga.. wish me luck! puss

torsdaag.

haha rätt seg morgon.. jag och johanna har skjutit på buss och tåg tider nu till MAX! skulle egentligen åkt buss 20 över 7, sen tåg kvart i 8. men nu kvart över 8! då kommer vi precis i tid till mässan.. men vad gör man inte för lite extra tid på morgonen ? ;)
Det enda negativa jag känner nu är att jag har en sjuk träningsvärk i armarna.. och att jag måste hinna äta frukost! annars orkar jag inte dagen. men jag lär ju hinna. eller?
nä nu ska jag inte slösa tid här, ha de kungligt
ännu en gammal bild!

härma den som orkar.

Go start på dagen, gym! soft men seg skoldag.. Ätit på jensens med min fina bästa vän maja efter skolan, hemma och chillar, snart iväg på träning och aa köra gärnet!
Imorgon är min klass ledig.. men jag och johanna ska stå på mässan och locka små söta 9:or till Sanda, och läsa handel! :) så kom o prata med oss gulligrisar.. haha, annars händer nog inte så mycket imorgon om jag inte ska jobba..? och min o fiffis träningsdag också ju :)
Så ja nu vet ni lite till om mitt liv.. :) roligt eller hur?
puss
gammal bild

Ignorera aldrig en person som älskar dig, bryr sig om dig och saknar dig. Därför att en dag kanske du vaknar upp från din sömn och inser att du förlorat månen medan du räknade stjärnorna.

Ikväll så har jag varit i Tenhult och blivit fotograferad utav innebandyn tillsammans med Jakob som är från herrarnas lag.. och ja om du kommer på våra hemmamatcher så kommer du få se en riktigt står plansch med oss på.. lika lång som dig själv.. haha kul att man får vara med på sånt :) men lite hemskt att den syns överallt.. men jaja det blir nog toppen, och bilder kommer nog så småning om :)
om du säger att en person är underbar idag,så är den personen exakt lika underbar om några år. Om du verkligen älskar personen så älskar du personen exakt lika mycket om några år. Om du nu är på riktigt..



j ja jag s sa sak sakn sakna saknar.

ZANNA DÖDA MIG INTE.... DU ÄR SÖT

don't forget your dreams, they will come true if you are ready to fight.

blev inte en bra start på veckan.. jag kunde inte sova ett piss inatt så därför orkade jag inte ta mig till skolan heller.. men orkade ändå följa med min fina vän Louise in till stan senare för lite myspys och jag fick med mig ett par byxor hem! hur gött som helst, det behövdes. Sen så har jag färgat hennes hår också och vart på innebandymöte. Är ändå nöjd med min dag idag även fast att jag inte har varit i skolan. Men ska dit imorgon iallafall!
Så därför hörs vi imorgon, och ni får ha det underbart bra! puss
gammal bild på oss..
lollo, om du kunde se dig själv med mina ögon så skulle du kunna se hur underbar du är.

ooh fuck tomorrow is it... monday.

morsning ungar, har precis vaknat och känner mig lagom pigg.. Ogge kom och hälsa på mig igår, och han stack väl vid 01.30. haha tönt är han :) men aja.. jag fastnade vid en film och den var väl slut vid ca 03.00! men somnade rätt gött sen, för trött var jag kan jag lova. haha. Imorgon är det skola..och neeeeeeeeeeeeeeeeej jag vill inte :( orkar inte med den :/ på träningen på tisdag morgon ska vi möta prolympia, deras killar som går i 8an.. rätt kul faktiskt men har ingen aning om om dom är bra eller inte? ;s men det gör saken ännu roligare. Sen blir väl veckan rätt normal.. träning mat sova träning, träning mat sova träning, träning mat sova träning. ungefär så och lite plugg, kanske får tid att ha lite kul med någon vän? På lördag ska jag och lollo stå på loppis på morgonen för att sälja en massa jävla gammal skit.. gamla kläder och ja allt! svingött. och på söndagen är det match i Lidköping som gäller! och från min sida så älskar jag att spela mot lidköping, dom är ett bra motstånd som ibland kan bli lite arga.. vilket jag tycker är roligt. hahaa!
nu ska jag gå ner och äta frukost, för sen ska jag till Växjö med mamma o camilla.
pusss
jag vill ha sommar jag vill ha sol jag vill ha koskit i hagen..

lördag.

hej på er, har vart och spelat idag , hemma match och allting.. men bra gick det inte! varken för mig och inte för laget.. Blev alltså en förlust, men orättvist resultat! Vi förtjänar bättre hela laget, men vad ska man göra? tyvärr ingenting. Rätt besviken på mig själv också.. och på lite allt möjligt. Något roligt då? jo jag spelade back med maja idag! grymt kul, vi släppte inte in ett enda mål.. wihoo.
Nudå ? lördag kväll.. och vad gör jag? jo sitter och glor tv i min ensamhet:( säger som maja skriver på sin blogg, man har inte tid att roa sig längre? eller åtminstonde inte orken!
nä nu ska jag stänga av denna skiten och kolla tv.. puss

the best thing about tonight is that we are not fighting!

vart och tränat med fiona nu ikväll, riktigt gött! tog en springtur men benen var inte så pigga efter träningen imorse. Så vi drog oss ner till gymmet och körde lite styrka.. måste biffa till mig eftersom att om en och en halv vecka så har vi styrketest på gymmet och då vill man självklart prestera bra!!
Försöker bygga upp ett nytt liv nu.. ett ganska hälsosamt liv som gör att hela jag mår bättre, att jag får lättare till att sova, att jag är piggare på dagarna, äta rätt helt enkelt.. & med det menar inte jag att jag ALDRIG ska äta något gott som t ex godis, men jag ska dra ner på det.. och lära mig att äta frukost till att börja med! rätt viktigt när jag tränar så mycket som jag gör ändå.
en bild på mig och johanna från idag när vi hade projektarbete uppe på citygross..
(ni som vill veta varför jag ibland kan bli depp och lite emo typ..)

Jag har skrivit innan att jag ofta är stressad.. Jag skriver ibland om att jag inte kan sova, att det känns som hela världen rasar och ingenting fungerar och att allt och alla är emot mig. Hela mitt liv har förändras sen jag kände mig stressad första gången, när jag svimmade och inte minns nånting. Att gå runt och vara rädd för att falla ihop när man är så ung som jag, är jävligt jobbigt. Man mår lite sämre ibland, men man mår bra i genomsnitt. I mitt liv mår jag jättebra hälften av tiden och jättedåligt andra halvan. Så om jag hade varit ärlig mot er så hade hälften av min blogg, alltså vartannat inlägg kunnat vara om hur dåligt jag mår, att jag inte sovit ett skit, att jag är svimfärdig, att jag är gråtfärdig, att jag bara vill skrika rakt ut. Och visst många av mina inlägg är deppiga.. men när jag är depp och är på botten och sitter ensam hemma i mitt rum, ja då går det bara inte vara glad? inte ens skriva glatt..  Jag har inte varit oärlig mot er eller nånting, för att jag är stressad och mår dåligt, det är ju så jag känner.. men ingen vet hur det egentligen är, knappt jag själv.

madde med familj.

svar: ni behöver inte vara oroliga! jag vet inte varför det är såhär, men nej ni kan inte göra något ni gör redan tillräckligt mycket genom att bara finnas i mitt liv! jag tycker om er allihopa! kram

vilse i livet vandrar jag omkring.

Hej. Det är torsdag, den 12 oktober, jag har nyss tränat och duschat och ska snart äta, nu kollar jag Grey's anathomy, jag har ångest över mitt grammatikprov på fredag, jag är sämst på det, nu säger jag hejdå till dig, och godnatt, så godnatt och hejdå. vi hörs när vi hörs.



where
are all the answers? where do I find all the answers to my questions? where is the road that leads the right way? Who has the power to make me happy? Who has the energy to care?
I may just be confused, but it feels like it will never let go. It feels like my life is no longer my life.

you can't see me when i'm not around

jag faller, jag faller bara djupare och djupare, kan längre inte stå, kan längre inte resa mig.
någon.. hör mig.

you are better than nothing

sho, mitt namn är Cajsa och jag vaknade nyss.. visst har studiedag idag, men att sova bort hela dagen är ju inte det bästa! men ska nog pallra mig bort till zanna sen och mysa lite:) om jag kommer ifrån min egna säng då vill säga.. haha, kom på nu att jag måste skriva i min träningsdagbok också, har missat några dagar där, och läsa svenska boken också.. ouupps!! big momma don't come and get me. nä men det fixar jag sen (y
men vi hörs igen ikväll, puss på dej.
EVEN WHEN THE SKY IS FALLING DOWN!
rätt mke gamla bilder nu, men ey.. varför ta nya?

on phone with my best friend.

har haft en liten pratstund med din bästavän zanna nu, på kanske 10 minuter, sen fick hon inte prata mer för sin pojkvän.. bitch är han :( vill me ha en pojkvän som kan säga åt mig att lägga på.. haha! nä men á.
Hopp ikväll blir det chilledill eftersom jag är ledig imorgon!! wohoo, roligt :)
så om du inte har något för dig varken ikväll eller imorgon, så slå en pling eller skicka ett sms till mig! jag och zanna ska leka imon men vi är öppna för förslag! :) heter det så..?
yaya, nu så.. aa musik typ? puss
LITE BILDER FRÅN ALLT MÖJLIGT
gammal bild på min hund. ÅÅÅÅÅÅH
ogge & emrik, bra att dom visar sin kärlek öppet
fika med min bästa louise
gammal gammal gammal bästisbild! zanna o jag
och aa.. jag lider med er barn i afrika, alltid gjort och kommer alltid att göra, men kommer hjälpa er i framtiden, försöka iallafall
gammal bild på mig..

end of school.

tjoo. seg måndag.. har inte kunnat sova inatt, så har suttit och sovit på lektionerna och jag tessan och johanna somnade till och med på tåget hem.. det är ju sjukt! köpte med mig lite chips hem också för att orka med träningen ikväll, men nu känner jag mig bara fet och äcklig och har dåligt samvete över det.. ska springa och spy på toan och sen ligga på spikmattan för att förhoppningsvis bli lite bättre i ryggen.
piss.. puss.
ITALY
söööta lina och lillebror gustaf

teach me heaven

hejjjjjjjjjjjj, jag är trött och sur och ont överallt, så med dessa ord och en gammal bild säger jag godnatt.. !
det är som att jag inte kan stå om jag inte har dig nära.

älskar mina brudar!

överraskade maja idag!! så himla kul :) hihi, men hon den lilla skiten ville inte vara med på kort.. :/

du kan ta allt ifrån mig, men du knäcker mig ändå inte.

soft dag i skolan idag! Hade matte och på entreprenörskapen så planerade vi bara ett kommande projektarbete, så himla gött! sen sluta jag.. så har jag ätit och fikat med Lisa uppe på IKEA, och sedan glidit runt lite i hennes bil med dunk musik i öronen, det satt rätt fint! :) nu sitter jag bara här och inte gör nånting.. ska kanske träffa maja sedan! men just nu är hon och shoppar med sin farmor, för maja lyckosten fyllde ju år förra helgen..
Nä nu ska jag.. käka tuggummi, HAHA! puss
black and white me
colorful me
yellow me
blue me


Det känns som att livet är slut när kärleken dör ut, men den enda skillnaden mellan liv och kärlek är att liv har ett slut.

it's friday!

yey, sovmorgon till 11.30 idag pga av att svenskan är inställd.. hur gött känns inte det tror ni? Sen har jag bara matte och entreprenörskap idag! gott, får se vad som händer efter skolan idag har inte bestämt mig riktigt än.. Juste jag och Lollo blev fast i stan igår., haha! vi hade såklart glömt att kolla bussar/tåg hem, nästa gick 04.00. åkte till bankeryd där snälla söta pappa hämtade oss. vi är klantigast i världen. puss hejj

you have to know that i'm insucure.. maybe I love you, for reel?

att drömma sig bort en stund och ha roligt skulle jag kunna leva livet på, det är verkligheten som ingen klarar av!
eller aa.. iallfall inte jag!

torsdag!

idag är dagen då jag och fiona egentligen har träningsdag.. men hon har vart sjuk och jag är less på vädret.. därför tar jag denna kväll åt att gå på bio med min fina vän Louise som jag inte hade kunnat klara mig utan!

är du kille? läs och tänk.

★ En tjej älskar att ha killens keps/mössa på sig

★ Tjejer ÄLSKAR att pussas / kyssas! / kramas När som helst

★ KLICKA ALDRIG UPPTAGET NÄR HON RINGER!!!.. du anar inte hur ont de gör..

★ Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.

★ när du är med dina kompisar glöm nt bort att din tjej är där också..

★ När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

★ När ni går på stan / ute och går håll henne i handen
och visa att ni är ett par

★ När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska i hennes öra att du älskar henne

★ Ring och SMSa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen..

★ Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..

★ tjerer gillar verkligen när en killen skriver älskling eller gumman!

★ berätta vad du tycker om just hos din tjej och varför du älskar henne

snodde denna från facebook.. eftersom jag inte hade något bättre för mig, typ.


If you will guide me, show me some strenght and not weekness.

Who has the right to tell you how to be ?
- no one, life is yours don't let anyone else take it away from you,
only if you are ready to sacrifice your life for that person.

5 Oktober, det är höst. är det bara jag som har missat det?
det är verkligen svinkallt ute nu! så illa, gillar det inte alls.
Men jag panni och tess kollade på snowboardsjackor idag på lektion,
och hjälp vad jag är taggad på att dra iväg på en snowboardssemester..
MED BARA VÄNNER. mumms på det, hejdå



26 fakta om mig.

1.hur lång är jag? - 168 cm.
2.hur gammal är jag? - 16 år.
3.när grät jag senast? - i förrgår kväll.
4.vem kramade jag senart? - min fina vän lollo.
5.vad är min högsta önskan just nu? - flytta & få en nystart.
6.har jag slagit ner någon? - räknas lillebror?
7.röker jag? - svar nej
8.snusar jag? - svar nej
9.skolkar jag? - det händer.
10.är jag singel? - ja jag är singel
11.vem vet mest om mig? - jag själv.
12.saknar jag någon nu ? - m
13.vilken tid har vart min bästa i livet? - dagistiden
14.har jag haft/har sömnproblem? - ja
15.vilken skola går jag på ? - sandagymnasiet
16.vilken linje läser du? - Handel, elit-innebandy
17.vad får jag ofta komplingar för? - mina ögon..
18.vad hade jag för betyg förra terminen? - 1 MVG 6 VG resten G
19.är jag oskuld? - nej.
20.vad är det värsta jag gjort i mitt liv? - får jag säga två saker?
1: när jag var på fest i mullsjö och kom inte hem & glömde berätta för mamma och pappa vart jag va.. och fattar inte varför jag gjorde vissa saker, och minns dom inte heller.. har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. men kom hem vid 05.00. 
2: när jag stog imellan två av mina bästa kompisar och var tvungen att välja en utav dom, men ville få det att funka för alla tre, men nej det funkade inte.. men är fortfarande bästavän med dom båda!
21.vad är det bästa jag gjort i mitt liv? - när jag spelade min livs bästa innebandymatch och gjorde 7 mål och några assist. Då jag spelade ihop med mina bästa vänner, zanna, maja, fiona och lollo. 
22.vad tycker jag om bäst hos mig själv? - vafan. att jag älskar att hjälpa människor.
23.vart vill jag helst bo? - i Göteborg eller i Florida, Miami.
24.vad vill jag göra i framtiden? - jag vill jobba som Aupair i ett annat land i några år sedan vill jag kanske fortsätta plugga något år, och självklart hitta min kille.
25.hur mår jag? - ingen kommentar.
26.har jag några fobier? - CLOWNER, mörker, småkryp och vatten.

the first cut is the deepest



aa precis, jag gråter bara i regn.

jag tror på änglar, jag tror på spöken , jag tror på andar.
jag tror på att världen kommer gå under, jag tror på svält.
jag tror på nästan allt.
MEN
jag tror inte dej när du inte tror mej.
skitsnack, det tar kål på mig, när ska skiten ta slut?

Believe me, just believe me..

åååååååååååååååååååååååååååå, jippie.
tränat nyss, nu sova, imorgon träning skola, plugga sen sova.
hejdå

i want to wake up and see your smile


in action

keep on  f i g h t i n g  untill the world  e n d s  .

saaay, FUCK YOU and smile.


majskorven, grattis :*

Du är så snäll och rar, du är den bästa vän jag har, min bästa vän kommer du förbli, för ingen har så kul som vi. Vi hittar alltid på en massa trams, och när vi bråkar blir vi alltid sams.
När livet sviker och allt gör ont, när glädjen tynar bort och allt blir tomt, när du trängs ut i kylan och det är så kallt, jag lovar dig att jag offrar allt!
Jag lovar jag ska alltid mot dig le, jag ska alltid dig se jag kommer alltid finnas här för dig och hjälpa dig. För med dig kan jag vara mig själv, jag kan vara knäpp och galen allt i ett. med dig kan jag prata om allt , få en kram och gråta ut. vi kan göra fula miner och vi brister i skratt.

Men Maja, det spelar ingen roll om vad som händer här i livet, jag älskar dig alltid lika mycket ändå för du är personen som lyser upp hela min värld när den är svart. 
GRATTIS MITT LILLA HJÄRTEGULL, 16 BAST!!!!!!! :*

söt gammal bild. älskar dig nåt så sjukt himla unge!

miss lonely



hehe gammal låt. men aa..
jag har så roligt alltsååå, nä har inget liv.

you have nothing to lose

outfit.
svarta jeans
grön svart skärp
mörkblå halvgenomsklilig skjorta.
K ä r l e k

fuck my brains out

hej på er!
idag försökte jag få en bra start på lördagen.. gick upp vid 10 och åt en risifrutti sen ut och sprang..men tror att jag hade lite för bråttom mellan frukosten och springningen för benen va så sjukt sega! som om dom fortfarande sov haha.. så blev inte så långt idag:)
Har städat mitt rum nu med och duschat och åå jag känner mig rätt duktig faktiskt! för ikväll blir det fest med hela feta tjocka släkten! haha, nä men släktkalas på schemat ikväll iallafall, inte allt för kul men klagar inte.
Fortfarande en jävla träningsvärk i armarna, hoppas inte att det håller i sig tills imon.. för då har jag match! och då ska kroppen må toppen. men det återstår väl att se! 
nä nu ska jag.. aa göra nåt.. haha! ha de grymt.
K Ä R L E K  Cajsa.
ser trött ut, okej? haha.
no matter what happends, i love you.

geo ♥

I wanna do something that matters 
Say something different 
Something that sets the whole world on its ear 
I wanna do something better 
With the time I've been given 
And I wanna try 
To touch a few hearts in this life 
Leave nothing less 
Than something that says “I was here” 

I will prove you wrong 
If you think I'm all talk, you're in for a shock 
Cuz this dream's too strong 
And before too long 
Maybe I'll fight for world peace 
Cuz I know it's my destiny 
To leave more than a trace of myself in this place
Geo.
I believe in you, that you can do anything.
Just believe in yourself.
Cause together can we do something that matters.
Two stars that becomes to one,
We don't have to fall inlove.
Just trust in eachother.
Talk to me

RSS 2.0