JAG HAR GETT UPP PÅ OSS, VI BLIR inte ETT.

tjenaa mittbena. söndag idag ju! Emma och Maja kom hit igår, egentligen skulle zanna kommit med, men vet inte riktigt varför hon inte kom :o jaja, vi stack ut på äventyr och det slutade verkligen med ett äventyr! haha mer går väll inte säga riktigt. Maja sov här inatt och hon stack nyss och jag låg kvar och sov.. haha bitchigt av mig :( 
fint vädet ute, men vet inte om jag orkar gå ut.. är lat idag!!
men men, ha det fint. pusss

NÄR JAG VILL GÖRA NÅNTING SÅ GÖR JAG DET . I CAN DO EXACTLY WHAT EVER I WANT. IT'S MY LIFE.

tjooooo på er. what's up yao? haha, min coola sida där! ;) nä men själv så ligger jag i min säng och segar & tittar på massa film, bara för att jag älskar film lixom!!?? jajaa..
lite filmer som står på listan
Blue Crush
Blue Crush 2
Passengers
Streetdance
step up 3
Never say never
Insidious.
den sista vet jag inte om jag vågar titta på utan Zanna, men hon kommer troligen sen.. hoppas jag ! så vi kan kolla den, för jag är en sån mes. haha, nä jag är världens coolaste..

VATTEN

har nog aldrig älskat vatten så mycket som jag gör nu.. så jävla törstig! :o
haha, lekte med Emma igår, vi var här hemma hos mig och duuuunka musiken på högsta hugg ! sedan gick vi hem till Felix och va med en maaaaaaassa folk! ap najs, vi sov där sen :) Men hemma nu iaf , ska snart lägga mig i min älskade säng och titta lite film!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så gött. & idag ska jag nog bara ta det lungt tror jag.. träffa zanna kanske. får se ! :) menmen, bilder från igår kommer nog så småning om :)
puss på er :*

gammal uggla bild.


NOBODY CAN GET BETWEEN, NOBODY GONNA LOVE ME BETTER


I will love my girls forever

Smiling at the girl who hates you, just because it makes her hate you even more. BITCH

kanondag med zanna igår. och idag.. vad händer idag? inte ett piss!!! juste jag och zanna färgade håret igår, så nu är jag brunett/rödhårig! NAJS! men vill nästan ha ännu rödare ;s

äckliga dååliga bilder. men ändå

Z&C

det är sommar och det är sool och det är kooskiiiiiit i hagen!

to hard to sleep

för mycket i mitt huvud
för mycket att tänka på
för mycket beslut
för mycket att ångra
för mycket att känna
för mycket att klara av
för lite sömn
för lite svar
det är alldeles för mycket för mig, men det lilla är det jag behöver mest.


26 juli!

tjena, klantigt utav mig att sova bort hela dagen när det äntligen är fint väder ute.. typiskt mig!! menmen, ska iaf träffa maja idag tror jag, men vi kommer inte överrens om vad vi ska göra, om vi ska in till stan o äta eller om vi bara ska fika.. hmm?
nu ska jag käääka en fet hamburgare sedan hoppa in i duschen, ha de grymt! puss :)

BOTTEN UPP!

en go rubrik på en ny vecka, har inte en blekaste aning om vad som händer denna veckan!!!!!!!!! bara att vädret är så jävla tråkigt så jag dör, fyfan vad trist det är! Sooool vill vi ha! sooool! Sen får jag lite panik också.. har inte tränat så bra i sommar så har världens sämsta kondis, kanske dags att börja träna upp den igen??? hoppas bara innebandyn sätter fart snart igen , längtar så mycket till att glida runt i sporthallen och ha skeeeta kul. Men detta året kommer typ bli lite kaos, ingen aning om vart jag ska eller vad som helst.. och eftersom att damlaget snart har träningsmatcher så borde vi börja träna snart.. ? menmen!
pöss hej
gammal bild.. men eftersom min dator är sönder sååå

ey girl, do it! and do it again!!

det finns inga svar på mina frågor.

slutet är början på något nytt.

hallååå eller, hade en till dunderkanonskitgrym kväll igår!! den spenderades med maja och lite annat folk typ, haha nu rullar livet , nu leker livet. men det är ju det man vill, vill ha det såhär hela tiden, ååh vad grymt bra jag mår nu ! så himla härligt. Det enda som fattas är några vänner.. Zanna Meijer till exempel, det är sjuuuukt vad jag saknar dig bruden!!! saknar ihjäl mig efter dig, och Lollo och fiona, er också.. om ni alla tre läser detta så måste jag bara säga att jag snart fyller år.. och vet ni!? då ses vi alla! :D
Har jobbat 9 timmar idag så blir en mysig hemmakväll ikväll , jobbar lika länge imorgon.. SUCK!
äh, hade grymt så hörs vi!!

juste.. Norge. fyfan vad hemskt, fattar inte hur det kan finnas såå jävla sjuka människor. helt vrickat!! fyfan för det. utrota människor som är så sjuka, 1 människa har inte rätt att döda 91.

det va för dig och mig , för att leva en dröm.

halloj. hade en kanon dag igår. Jag och älsklingen maja tog tåget vid 9.00 till göteborg och tittade en maaaaaaassssaaaa fotboll och såg massa söta killar och åt lite gott och snacka med lite killar som satt med oss på restaurangen.. haha yeah! vilken dag alltså. Men hem igen vid 21.32, bytte tåg i Falköping och sprang i ösregn efter något som vi inte visste varför eller hur, vi bara sprang efter! men tåg därifrån vid 23.00 och hemma i habo igen 23.30, och jag tror inte vi hör hemma här, tror vi hör hemma i göteborg, för där var det stråålande sol på dagen, sen när vi skulle hem börja de regna och sen när vi kom hem hit så åskade det juu.. hmm.
Idag ska jag leka med henne igen, gröööööömt vad jag mår bra med den bruden alltså!
ha det bra så hörs vi, pösss

det skulle ALLTID vara vi


när du ångrar nånting, hur förklarar du de då?

onsdag, lillördag.. och vad gör jag ?:) jag sitter och glor fotboll på tv, Gothia cup. Vad gör jag mer? jo jag dööööööör av saknad, saknar mina 3 bästa vänner så det gör ont :( vill träffa dom NUUU!
tog bilden från zannas blogg och säger som henne, vi föralltid.

time don't exist

hej på er, tisdag idag.. dagarna bara rullar på och tiden bara går. Men egentligen, existerar tid? vad är tid? det är bara samma visa varenda dag men aldrig händer det samma saker, bara på klockan. Så vad är tid? det är det alla människor följer. Om vi alla stänger av våra klockor, om vi stoppar tiden. Vad händer då? slutar världen fungera ? såå.. vad är tid? Man får aldrig mer tid än vad man har vid ett tillfälle, man kan inte ta igen förlorad tid, man kan inte uppleva framtid. Det enda man har är ett ögonblick och det ögonblicket är nu..
http://zannameijer.blogg.se/ läs och titta hur söt och gullig min bästa vän är, hon är bäst och skulle inte klara mig utan henne. hon får mig att må bra. kommer alltid stanna vid din sida och aldrig lämna dig , för jag behöver någon som du i mitt liv. love you!

bara du ser andra sidan

söndag. whioo japan! gött

hjärtat fryser i tystnad

lördag.

även om de inte syns så är allt tomt.

Fredag.

earth is taking a deep breath.

torsdag.


ha bara kvar dom i ditt liv som verkligen älskar dig och alltid finns vid din sida , ha kvar dom i ditt liv så länge som möjligt för då spelar ingenting annat någon roll.

this isn't real

tjabbbaa krabbaan.

jahopp.. vad händer i mitt liv för stunden nu då, jo jag jobbar lite sådära 17-21, tiderna kan ju diskuteras ! sen umgås jag lite med fina vänner, eller gjorde det igår iallafall, riktigt fint :) Vad händer mer... jo ikväll spelar Sverige , går vi för vinst eller!? klart vi gör :)
Annars så händer det inte mycket nu alltså.. sover för det mesta och sitter inne och glor på OC också.. och nu ska jag ner och äta massa nybakta bullar!!! MYMMMMSS :*
hade gotttiit så höres vi, pussarr

jag och lollooise ;D


älskar dig så att jag hatar mig

hallooojj på er ville bara berätta för er att igår var en toppenkväll! fast att jag var den yngsta bland en massa folk runt 30 årsåldern så smälte jag in på ett sätt, hade nåt så sjukt roligt och nu är madde och mattias gifta och deras underbara lilla famlij kallar man nu familjen Arbfors!!
hjälpte till och städade lite imorse sen åt vi mat från igår och tårta såklart sen åkte jag hem och har nu vart på bio med söta Martin, vi såg Bad Teacher ! Zanna har sett den innan och sa att den va kanonbra, så ja varför inte ? :) Sen kan jag passa på och meddela att jag saknar min vän maja. Sen att jag hade kul med min vän fiona igår. Sen att jag också saknar min vän Zanna som jag inte träffat på kanske 2 dagar? Sen att jag saknar min vän Louise.. ah saknad är ett stort ord som alltid är där. Men bland allt det hära så måste jag ändå säga att jag är rätt lycklig nu alltså, allt dåligt som händer vänder jag till något positivt.. ah det var mitt liv just nu, ha det bra !

bröllop!

idag är dagen då madde och mattias gifter sig. finner bara ett ord, kärlek. Jag är så glad för deras skull och hoppas själv att det är jag någon dag som går in i kyrkan för att tillbringa resten av mitt liv med den jag älskar mest. men önskar dom lycka till nu!!
Sover i Barnarp sen ikväll så vi hörs imorgon, ha det toppen!
puss :*

i bilen till Italien

ta min hand och lita på mig när jag säger att det ordnar sig!

godmorgon guys, det är bra nu alltså, fredag!! känns inte som det dock eftersom nu är ju varenda dag som en fredag lixom, men det står ju iallafall på almenackan :) såååå vad ska Cajsa göra idag? jo jag ska nog träffa fiona och zanna och ha massa kul, sen måste jag fixa massa inför bröllopet imorgon ;s smått panik nu.. men det fixar sig. Nä nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och städa! duktig tjej.
Pusss

jävla flugor...

att ett jävla djur kan vara så jävla irriterande!!! fyfan!
jag älskar djur.. men UTROTA flugor. tack!

jaja, skit i flugor nu :) Satt uppe till klockan 7 imorse och kollade på OC, blev lite för mycket men kändes inte som att klockan var så mycket faktiskt, HAHA, men sov till klockan 2 idag och har bara chillat fram tills nu, ska träffa mina fina vänner igen! idag blir det hemma hos Eddie, har ingen aning om vad vi ska göra, men kul blir det ju alltid.
ha en bra torsdag! puss



alltså haha vad kul man kan ha åt sig själv.. lixom kolla bilden på andra bilden?? jag döör , HAHAHAHA

tjeennna!

min första dag här hemma i sverige igen var i måndags och den tillbringade jag med min bästa vän Zanna , vi har lovat varandra i sommar att vi bara ska leva livet och njuta utav att vi är unga, därför tog vi bussen med felix leo och kevin in till Gränna för att sova i hennes morfars hus, han var nämligen bortrest. Vi kom väl fram runt halv 11 på kvällen skulle jag tro, och där började ett litet äventyr och lite smått vuxenliv!
Killarna drog hem lite tidigare och då passade jag och vännen min på att ta en fika och njuta av livet, sen ta en buss hem hit till habo igen för att senare på kvällen leka med killarna igen + fiona och eddie.
Blev en sen kväll hemma hos felix där alla sov sen förutom eddie som brummade hem på sin moppe.
Idag är det onsdag och vi har lite planer för idag med.. vet inte om vi ska ha myskväll med bio eller som vi ska ha en dunderkväll med hög musik? det återstår att se! :D

På lördag så ska jag på Madde och Mattias bröllop , hjälp vad kul det ska bli och hjälp vad glad jag är för deras skull, dock lite läskigt.. för jag är inte en höjdare sådär på bröllop och bröllopsfesten, vet inte vad jag ska göra osv.. ska nämligen gå själv. Men det löser sig ! :)

nä nu ska jag sätta på en film och chilla lite innan dagen sätter fart.
pussssss :*

SVERIGE

halloj sverige och allt folk härifrån, nu är det såhär att jag är hemkommen efter en kanon bra resa!! har sett och vart med om så himla mycket saker som jag aldrig sett eller provat på innan, fått lite färg också men den är snart borta eftersom jag fjällar som en orm byter skinn..
Riktigt skönt att ligga hemma i sin egna säng nu måste jag säga , men skulle lätt kunna vara borta massa veckor till! fast inte utan mina fina vänner dock. Mina vänner hoppas jag också på att få träffa så snart som möjligt! saknar dom som attan.
Men måste tacka underbara Louise Pernsteiner för resan, grymt vad jag älskar den bruden!

RSS 2.0